SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  PORTDRAPEL

Cristina Neagu, fără resentimente: "E super ok, eu merg la Rio să joc handbal, dar e clar că și eu mi-aș fi dorit să duc drapelul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2016 14:36

Cristina Neagu a declarat că nu este supărată după ce Cătălina Ponor a fost desemnată să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Cătălina este o mare campioană și sunt sigură că se bucură enorm că poate să ducă drapelul României la Rio.

Eu cred că sunt mulți campioni în România care participă la Olimpiadă și care și-ar fi dorit să facă lucrul acesta. Eu sunt unul dintre oamenii care și-a dorit să facă lucrul acesta, n-am ascuns-o atunci când m-ați întrebat. Însă eu nu vreau să intru într-o polemică din punctul ăsta de vedere.

Din punctul meu de vedere e super ok. Daca COSR-ul a decis așa, eu merg la Rio să joc handbal, să-mi fac treaba cât mai bine pentru echipa României", a spus handbalista în vârstă de 27 de ani. 

Cătălina Ponor a fost desemnată miercuri de COSR să poarte drapelul în fruntea delegației române la Olimpiada de la Rio, deși Simona Halep sau Cristina Neagu păreau favorite. Alegerea a născut controverse, după ce Marian Drăgulescu a atacat-o pe Simona Halep, detalii AICI.

61%dintre cei care au votat pe GSP.RO au spus că Neagu este cea mai îndreptățită să ducă drapelul României la Rio

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  08 Iulie 2016, 19:50

Parca am mai zis-o: nu putea sa le dea la fiecare cate un drapel?Orgoliile trebuiesc impacate.

gicab
gicab  •  08 Iulie 2016, 17:26

Valoarea e de partea ta, dar pentru România ce ai făcut la Olimipiada?

haxor
haxor  •  08 Iulie 2016, 16:04
Postat de ftwraku pe 08 Iulie 2016, 12:43

VOI BAGATI CAPU IN PAMANT ca strutii si apoi comentanti. NU ESTE ADEVARAT CE ZICI TU. NU ORICE LUCRU DE NIMIC ESTE TRANSFORMAT INTR-O *** LA NOI,CA SI IN ALTE PARTI,ORICE LUCRU ESTE TRANSFORMAT IN MAHALA,PROSTITUTIE SI *** CUM ZICI TU DE PRESA. Presa care acum ceva timp avea un rol pozitiv in societatea,ACUM,IN ASAMBLUL EI,DISTRUGE DEZBATEREA,INFORMATIA,TOTUL DE DRAGUL RATINGULUI.... 90%DIN PRESA LA NIVEL GLOBAL PRACTICA PROSTITUTIA. Presa are rol de indobitocire.....ILIE MOROMETE cand citea ziarul acum aprox.100 de ani,ramanea cu ceva in cap si dupa 3 zile,si nu ma refer la mahala,informatii puerile si prostitutie.... PRESA A DISTRUS DEZBATEREA,TOATA LUMEA ANALIZEAZA BREXIT,bla-bla-bla.... REZULTATUL BREXITULUI,si mai ales MOTIVELE IESIRII DIN UE ale Angliei AU FOST DE TOT RASUL,AR FI FOST ALTE MOTIVE,DAR ALEA NU AU FOST DISCUTATE APROAPE DELOC... REZUTATUL BREXIT-ULUI ESTE EGAL CU 50 DE ANI DE TABLOIDIZARE.... 50%DIN POP. LUMII ESTE ADUSA LA STADIUL DE ZOMBIE,ASTA ESTE SI CEA MAI MARE VULNERABILITATE LA ADRESA SECURITATII GLOBALE... pentru ca,MAI NOU,suntem o specie de ZOMBI DECAT DE FIINTE RATIONALE,de aia nu putem sa gasim nicio rezolvare la poluare ori la modul cum se folosesc ,tehnologia,MEDICAMENTELE,liberatile mai nou,SAMD. PRESA A DISTRUS DEZBATEREA. PRESA A FACUT IN ACEST MILENIU DE 10000000 X MAI MULT RAU DEMOCRATIEI DECAT ISIS,AL NUSRA,SAMD. CU AJUTORUL PRESEI A FOST INDOBITOCITA SI VANDUTA ROMANIA.

deci ma repet; m-am saturat de NEPOTII ziaristilor comunisti! Atat!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close