SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  FOCURI DE ARMĂ

FOTO Clipe de groază la Rio » Un foc de armă a trecut prin peretele de la centrul jurnalistic

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2016 09:58

Jurnaliştii prezenţi la centrul ecvestru de la Rio au trecut prin câteva momente de groază, după ce un glonţ a trecut prin peretele centrului de presă.

Conform personalului militar, focul de armă a fost tras accidental, de la un centru militar aflat în apropierea cortului în care se aflau membrii presei.

Nimeni nu a fost rănit, însă glonţul a trecut aproape de jurnalistul britanic Jon Stroud, în timp ce la centru se aflau aproximativ 100 de persoane.

Centrul Ecvestru este păzit foarte atent de poliţie şi armată, majoritatea gardienilor purtând arme.

O investigaţie condusă de poliţie, armată şi organizatorii Jocurilor Olimpice încearcă să stabilească de unde a fost tras focul de armă, însă unul dintre purtătorii de cuvând ai organizatorilor a declarat că "în proporţie de 100%, incidentul nu a avut nicio legătură cu Jocurile."

"O mică gaură în acoperiş, pe unde se suspectează că a trecut glonţul."

"Conform site-ului Horse&Hound, acesta este glonţul militar de 5.56 mm care a trecut prin peretele cortului de la Centrul Ecvestru."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 August 2016, 13:37

in poza se vad 2 gauri in ce pare a fi foaia de cort din perete si acoperis. cum sunt la aproximativ aceeasi distanta de grinda si hala pare sa fie una standard de 6 metrii inaltime unghiul de 45 de grade ne spune ca focul de arma s-a tras de la nu mai mult de 5m distanta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează