SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  PREZENTARE

FOTO Gata de plecare la Rio » COSR a prezentat ținuta și echipamentul oficial al sportivilor români pentru JO 2016

Denisa Barosan și Matei Anuciloesei în costumele casei Luis Purple // Foto: Cristi Preda +3   FOTO
Denisa Barosan și Matei Anuciloesei în costumele casei Luis Purple // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 20 iulie 2016 22:19

Aseară a fost prezentate ținuta oficială și echipamentul componenților echipei olimpice a României la JO 2016, iar azi sportivii vor fi primiți de președintele României.

La fel ca în urmă cu 4 ani, esplanada din fața sediului forului olimpic român a fost transformată în podium de prezentare de modă, pe care au defilat sportivii îmbrăcați în ținutele delegației României la Rio 2016.

Pentru că nici unul dintre cei calificați la Olimpiadă nu a primit învoire, cei care au primit rolul de manechin au fost componenții loturilor naționale de scrimă, juniori și tineret.

Primele articole vestimentare prezentate au fost cele sportive, care sunt asigurate de această dată de firma italiană de echipament Kappa. Pentru momentele oficiale, olimpicii au la dispoziție două ținute create de casa franceză de modă Luis Purple.

Cea casual este compusă din articole de culori diferite, în timp ce cea elegantă reprezintă de fapt un costum. Încălțămintea sportivilor este asigurată de firma daneză Ecco.

Îmbrăcați în hainele noi-nouțe, sportivii vor fi primiți azi, la Palatul Cotroceni, de președintele României, momentul principal al evenimentului fiind cel când Klaus Iohannis îi va înmâna tricolorul Cătălinei Ponor, portdrapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.

"Toți sportivii și-au primit ținutele, valizele, toate lucrurile sunt puse la punct, mai trebuie doar să se urce în avionul de Rio"
Alin Petrache,
președinte COSR

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează