SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  ÎNOT

FOTO Spiritul olimpic, la superlativ » Un înotător a căzut în piscină din greșeală, dar a primit a doua şansă din partea arbitrilor

Foto: Guliver/GettyImages +4   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2016 14:03

Înotătorul Miguel Duran Navia a fost pe cale să fie descalificat din concurs, după ce a căzut în piscină înainte de start.

Incidentul a avut loc în timpul calificărilor pentru proba de 400m liber, când s-a dezechilibrat şi a căzut în piscină.

În ceea ce priveşte înotul, regulamentul prevede că sportivii nu au voie să ia un start fals, în caz contrar fiind descalificaţi.

După ce şi-a dat seama ce a făcut, Navia a izbucnit în lacrimi şi şi-a strâns lucrurile, pentru a părăsi arena, însă arbitrii au decis să-i acorde o a doua şansă. Aceştia şi-au pus decizia pe baza faptului că în sală se auzea zgomot.

Navia a terminat cursa pe locul al şaptelea şi nu s-a calificat în finală, dar sportivul de 20 de ani şi-a îndeplinit visul de a înota la Jocurile Olimpice

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
v1ad
v1ad  •  08 August 2016, 19:12

In Romania, condamnarile si licentele se dau de mult pe baza de lacrimi de crocodil.

wwerko80
wwerko80  •  08 August 2016, 18:26

Am dat pe google "miguel duran navia" si primu articol e de la Business Insider. Deci asta este copiat cuvant cu cuvant, jalnic.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  08 August 2016, 15:53

Este reluarea pe youtube. Nu vad niciun spirit olimpic aici pentru ca spaniolul n-a alunecat, spaniolul a luat startul, ce naiba. Cred ca toata povestea n-are treaba cu spiritul olimpic ci mai degraba cu influenta comitetului olimpic spaniol la CIO. Sa nu fim naivi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează