SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  SCRIMĂ

GALERIE FOTO Imaginile unei seri de aur » Fotoreporterul GSP a surprins 20 de imagini emoționante după finala de la scrimă

FOTO: Cristi Preda +19   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 12 august 2016 11:18

Echipa feminină de spadă a României a cucerit medalia de aur după ce a învins în finală reprezentativa Chinei, scor 44-38.

Aceasta este prima medalie câștigată de România la această ediție a Jocurilor Olimpice de la Rio.

Româncele au avut un meci tensionat contra chinezelor, campioane olimpice și mondiale, dar au reușit să treacă peste emoții, impunându-se categoric.

Fotoreporterul Gazetei Sporturilor, Cristi Preda, a surprins o serie de imagini emoționante cu bucuria și emoțiile fetelor, la festivitatea de premiere.

Citește și: Corespondență de la Rio » Loredana Dinu a fost surpriza României în finala contra Chinei: "Am trăit și am înviat, aveam flashuri de la Londra, dar acum sunt fericită!"

Citește și: Corespondență de la Rio » Reacție emoționanță a Anei Maria Popescu după primul aur olimpic: "Pe podium m-am gândit la tata. Rămăsesem datoare"

Citește și: Simona Pop a împins România în finală: "Am avut momente cînd îmi venea să zic: «Măi, fată, nu mai trage și în ultimele zece secunde, lasă-mă în plata Domnului că oricum te-am bătut»"

 

Totul despre Olimpiadă: rezultate + program complet + statistici --> rio2016.GSP.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
iwentvs
iwentvs  •  12 August 2016, 17:06

Felicitari echipei Gazetei Sporturilor pentru modul în care ne transmiteti de la Rio fenomenul Jocurilor Olimpice. Pentru valoarea publica produsa de munca voastra, sper ca aceasta meserie care primeste lovituri din toate partile sa continue. Mult succes in continuare!

adicn
adicn  •  12 August 2016, 13:37

Cea mai faină poză n-o aveți...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează