SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  JOCURILE OLIMPICE EUROPENE

GALERIE FOTO Le-au dat mașinile! COSR i-a premiat azi pe medaliații de la Jocurile Olimpice

FOTO: Cristi Preda +15   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 14:18

Astăzi, medaliații români de la Jocurile Olimpice de la Rio au fost premiați de COSR.

Spadasinele, cantoarele și luptătorul Andrei Saritov au venit la sediul Comitetul Olimpic și Sportiv Român și au primit câte o mașină Renault. 

Andrei Saritov, medaliat cu bronz la categoria 97 kg, a primit un Renaul Captur, în timp ce spadasilene Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu, medaliate cu aur la JO, au primit câte un model Kadjar.

Canotoarele Roxana Cogianu, Ioana Strungaru, Mihaela Petrilă, Iuliana Popa, Mădălina Bereș, Laura Oprea, Adelina Boguș, Andreea Boghian și Daniela Druncea, câștigătoare ale medaliei de bronz, au fost premiate cu câte un Renault Clio.

Horia Tecău și Florin Mergea, medaliați cu argint, nu au venit să își ridice mașinile, deși acestea erau pregătite pentru ei.

În ce privește premiile în bani, medaliatele cu aur au primit câte 70.000 de euro, 56.000 fiecare pentru argint, iar pentru medalia de bronz s-au dat câte 42.000 de euro.

Playtech: Antonia, IMAGINEA ANULUI! Cum s-a fotografiat senzuala vedetă. Fanii au reacţionat imediat. FOTO


Comentarii (3)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  03 Noiembrie 2016, 16:07

Tecau e absent motivat, e la Paris unde spera sa prinda ultimul tren spre ... Londra. Florin nu stiu de ce nu a venit, dar important e ca a fost la Rio si a luat medalie.

portardelegenda
portardelegenda  •  03 Noiembrie 2016, 15:29

stai sa vezi urmatoare olimpiada , cand nu vom mai lua nimic

andrei.f
andrei.f  •  03 Noiembrie 2016, 15:06

Cele mai slabe rezultate obţinute la vreo olimpiadă, numai în perioada interbelică mai aveam astfel de rezultate slabe. Ştiţi, atunci când Bucureştiul era, cică, micul paris !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează