SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  BASCHET

GALERIE FOTO » SUA a cucerit aurul la baschet masculin după ce a spulberat Serbia în finala

foto: Reuters +14   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 10:02

Americanii și-au confirmat statutul de mare favorită la câștigarea medaliei de aur la baschet masculin. SUA a spulberat Serbia, scor 96 - 66, iar antrenorul Mike Krzyzewski a devenit primul antrenor cu 3 medalii de aur olimpice.

Cu o națională compusă din superstaruri NBA, condusă magistral de Kevin Durant, care a marcat 30 de puncte, americanii și-au adjudecat aurul.

"Am încercat doar să ies pe teren și să fiu cine sunt. Am vrut doar să facem un meci bun, să ieșim și să jucăm așa cum știm", a declarat jucătorul transferat de Golden State Warriors.

15 medalii de aur
din 19 participări are SUA la baschet masculin

Spania a cucerit bronzul, după ce s-a impus în fața Australiei, 89-88.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 August 2016, 11:00

Toti sunt sportivi afro-americani ,unul pare mexican.In acest sport negrii sunt cei mai buni.Parca sunt nascuti pentru acest sport. Bravo lor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează