SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  TERORISM

Jocurile Olimpice nu scapă de amenințarea teroristă » Un grup extremist brazilian a jurat credință Statului Islamic

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 18:14

Gruparea braziliană numită Ansar al-Khilafah a jurat credință liderului ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, cu mai puțin de o lună înainte de începutul Jocurilor Olimpice de la Rio.

Poliția și armata braziliană sunt în alertă, mai ales după atacurile înregistrate în orașele europene.

Conform Washington Post, Ministrul Apărării din Brazilia a decalarat reporterilor că în baza de date a ministerului există peste 500.000 de suspecți pentru legături cu terorismul, listă întocmită cu ajutorul Statelor Unite și Franței.

"Oricine va dori să privească Jocurile din va trece printr-un filtru unde sunt identificați, iar datele lor sunt verificate. Această persoană va trece și printr-un al doilea filtru de securitate, unde toate obiectele sale vor fi scanate", a afirmat  Raul Jungmann.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro se vor desfășura în perioada 5 - 21 august, iar lotul României cuprinde aproximativ 100 de sportivi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
paiazze
paiazze  •  19 Iulie 2016, 19:18

Au ajuns *** astia si in Brazilia? Acolo nici nu e nevoie de vreun grup terorist, esti dat jos din autobuz cand te plimbi dintr-un oras in altul...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează