SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  HALTERE

Nicu Vlad, președintele FR Haltere, arată cu degetul pentru confuzia creată de Agenția Mondială Antidoping în cazul Sâncrăian: ”E ca în filmele cu proști!”

Articol de - Publicat joi, 13 octombrie 2016 00:00

Halterofilul român Gabriel Sâncrăian a fost suspendat provizoriu începând cu 30 septembrie de către Federația Internațională de Haltere, pentru un test antidoping pozitiv la Jocurile Olimpice de la Rio, acolo unde obținuse medalia de bronz la categoria 85 kg.

"Nu mai am ce să mai comentez. Sunt foarte puține cazuri în care când s-a spus că la proba A e o problemă, indiferent care e aia. Nu o să spună laboratorul niciodată că a fost o eroare din partea sa. Au fost câteva cazuri în lume, nu știu dacă le numeri pe degetele de la o mână, în care s-au dus în instanță și au schimbat verdictul, dar la alte sporturi. Cine își permite să meargă cu avocați, cu tot ceea ce trebuie în continuare? Asta înseamnă cheltuieli foarte mari, iar băiatul ăsta, Gabi Sâncrăian, sigur nu-și permite asta'', a declarat Nicu Vlad, președintele FRH.

Oficialul FRH, care e și prim-vicepreședinte al federației internaționale, spune că e o situație nemaiîntâlnită în cazul federației pe care o conduce, și nu știe ce se va întâmpla. ''Acum așteptăm să ne spună și nouă ce se întâmplă. Începând cu data de 30 septembrie e temporar suspendat, nu vorbim de august, nu vorbim de nu știu când. Până la proba contrarie rămâne cu medalia...E ca în filmele cu proști'', a încheiat Vlad.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează