SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  GIMNASTICĂ

Premierul României îi încurajează pe sportivii români de la Rio: "Să nu fim doar consumatori de victorii!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2016 20:44

Premierul României, Dacian Cioloș, le-a transmis un mesaj de susținere gimnaștilor care au participat la Rio și îi îndeamnă pe suporterii români să-i susțină pe sportivi și în momentele dificile, nu doar la victorii.

" Cătălina Ponor știe să dăruiască atunci când câștigă, așa cum dăruiește și când trece prin momente mai grele. Să fim alături de ea, de Marian Drăgulescu, de toți sportivii români care dau totul la Jocurile Olimpice, să le spunem că-i iubim pentru ceea ce sunt și ceea ce fac.

Haideți să nu fim doar consumatori de victorii. În astfel de momente, să fim suporteri adevărați pentru toți aceia pentru care sportul este un mod de viață, este formator de caractere - uneori în condiții foarte grele, este fair-play și autodepășire. Este momentul să recunoaștem că, după fiecare competiție, învățămintele trebuie să le tragem și noi, ca oameni chemați să-i susțină, să-i sprijine.

Suntem alături de voi Cătălina, Marian, vă iubim și vă apreciem enorm, pentru că știm cât munciți și cât dăruiți pentru a ne reprezenta acolo și pentru a ne oferi momente de emoție și de bucurie", a scris Dacian Cioloș pe pagina oficială de facebook.

Este prima dată după 44 ani, când România nu câștigă nicio medalie în competițiile de gimnastică de la Jocurile Olimpice.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  17 August 2016, 01:11

Catalina ,,,,hai sa o luam de la inceput...cine ai fost stie toata lumea...nu are rost sa-ti etalezi trecutul pentru prezent....cand ai fost campioana toata lumea a apreciat valoarea...VALOARE care acum NU MAI ESTE ....ai facut tot posibilul sa o indepartezi pe Larisa de aceasta Olimpiada ....ai obtinut fraudulos Portdrapelul ...daca era numai asta ..intelegeam ...dar asta nu mai era Olimpiada ta ...chiar si fara medalie ...tot Larisa trebuia sa participe...nu tu.!!!!...pe langa toate astea ...ai facut destule magarii la viata ta ...pentru trecut ...ai respectul nostru...dar pentru prezent esti o mare nenorocita ...ca sa nu spun mai mult....mananca-ti renta aia olimpica si lasa pe cele care vin din urma sa-si manace si ele painea lor....sau tot flamanda dupa deplasari ai ramas??? Ceasul tau s-a oprit...daca din cauza ta Larisa se va lasa de gimnastica pentru tratamentul la care a fost supusa la Rio ...si numai interventia lui Lipa a mai salvat situatia...gratie pilelor si relatiilor tale ...atunci nu-ti mai meriti nici renta aia nenorocita !

demolarii
demolarii  •  16 August 2016, 23:21

Dar nu sportivii sunt criticati, ci clasa politica care a administrat in asemenea hal societatea romaneasca timp de 26 de ani incat sportul romanesc, care este o imagine a societatii- la fel ca arta, se zbate sa nu se inece in propria ciorba......nu sa ne reprezinte

1339728992721943
Simiuc Liviu  •  16 August 2016, 22:54

Mentalitate romaneasca. Nu ma asteptam la Ciolos. Dar, se pare ca m-am inselat asupra lui. De asta are rezultatele si aprecierile pe care le stim. Felicitari Catalinei Ponor pentru ce a facut pentru sportul romanesc pana acum. Nu este ea vinovata pentru dezastrul de la aceasta olimpiada si, in general, al sportului romanesc. Rusine sa le fie, de exemplu, handbalistelor, care au pierdut rusinos la Angola!!!!. Au pretins bani si au fost cu nasul pe sus cand au luat bronzul mondial. Cand Dragulescu se revolta si spunea ca el a adus aur olimpic si mondial si s-a cantat imnul Romaniei pentru performantele lui, handbalistele se ratoiaua si spuneau ca rezultatul lor este mai valoros si sunt merita banii. Apropo ce s-a cantat cand Brazilia a maturat cu ele pe jos?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează