SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  ROMÂNIA - BRAZILIA 13-26

Radu Voina face un "Tadici" la adresa Cristinei Neagu: "Ce caută la Jocurile Olimpice?"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2016 13:45

Fostul selecționer al naționalei feminine de handbal, Radu Voina, a comentat înfrângerea drastică suferită de România în fața Braziliei, scor 13-26.

"E o prestație fără comentarii. Noi vorbim să vorbim că vrem medalia de aur, dar neseriozitatea se plătește prin evoluții. Aceste două înfrângeri ne trimit departe de ce am trâmbițat noi. În decembrie (n.r. la Campionatul Mondial), toate șansele erau de partea noastră.

Ryde, după înfrângerea cu Angola a spus că îi e greu pentru că, în ultimele șase săptămâni, Neagu s-a antrenat de trei ori. Eu am crezut că nu aud bine. Ce caută la Jocurile Olimpice dacă s-a antrenat de trei ori? Revin la Neagu pentru că o lăudăm tot timpul, dar trebuie să o și criticăm când merită", a spus Radu Voina la Dolce Sport.

România păstrează șanse minime la calificarea în sferturile de finală, mai ales după ce Angola s-a impus în fața Muntenegrului (27-25). În următoarele trei meciuri, handbalistele antrenate de Tomas Ryde vor juca împotriva Muntenegrului, Spaniei și Norvegiei și au nevoie de cel puțin 5 puncte pentru a merge mai departe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
argus
argus  •  10 August 2016, 18:34

"...Eu am crezut că nu aud bine. Ce caută la Jocurile Olimpice dacă s-a antrenat de trei ori? Revin la Neagu pentru că o lăudăm tot timpul, dar trebuie să o și criticăm când merită" La fel ca Tadici? Un fel diferit si greu de inteles criteriu, in decizia de a face parte din lot un/o jucator/e, in general. In primul rand, dl. Voina se face ca nu pricepe ca valoarea Cristinei Neagu nu este proportionala, doar, de numarul de antrenamente! Apoi, aceiasi valoare, impune oricarui jucator ce nu poate participa la antrenamentele lotului, sa se antreneze individual in mentinerea conditiei fizice, fiindca despre asta vorbim! Nu despre modul in care aceasta se incadreaza in jocul echipei, dle. Voina! Stiti bine, dar separe ca va roade..."pizma"! Nu despre Cristina Neagu este vorba. ci "bateti seaua ca sa priceapa...FRH" ca antrenorul ("nepriceputul" antrenor ce "va luat painea...") ar fi gresit, selectionand-o pe Neagu! Sunteti de "rasul lumii" dle Voina! Puteti intra in Guinness Book ca fiind antrenorul cu cele mai "ciudate criterii de selctie". Un sfat, daca-mi este permis dle. Voina, este sa va uitati in palmaresul dv. (si-al "pretinului" Tadici), si abia apoi sa-l atacati pe Ryde (prin "ricoseu" cu Neagu)! Invidia, bat-o vina, intuneca judecata oamenilor!

supereduardo10
supereduardo10  •  09 August 2016, 23:58

Bahh vb aiurea rau Neagu e cea mai buna jucatoare a lumii si voi ziceti ca trebuia sa stea acasa?Pai bahh patpadacilor cand Mesi nu juca nimic la nationala avea cineva curaju sa zica sa-l tina pe bara? :)) Ce numai Neagu a jucat prost? Va reamintesc *** ca antrenorul asta cu echipa asta trebuia sa castige mondialul daca nu ne furau arbitrii un gol valabil la exact ati ghicit NEGU! si nu mai intram in prelungiri cu Norvegia. Toata echipa este un dezastru ori nu s-au adaptat in brazilia ori iar face antrenorul asta p fraiwru la misto ca sa surprinda adversarele ca data trecuta...Oricum de valoare nu se pune problema doar ca asta e nu au un turneu bun Va aduc aminte ca acum 8 luni ne =am jucat cu brazilia eliminando de la mondial.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896192067117678
Nello Milano  •  09 August 2016, 19:34

Bai *** care nu ai habar de Handbal si sunt sigur ca esti un lingau fcsb-ist ca doar astia au creer cat are Jiji .Tu ai vazut cum joaca aceasta super campioana ? Asta ( Neagu ) e labila psihic ba chiar rau intentionata Vezi cum a ratat 7 m in ultima secunda in finala champions ligue , vezi in prelungiri cu la penultimul contratacc a dat bara vezi ratarile di meciul cu Angola vezi ratarea de 7 m cand Brazilia conducea la doua goluri diferenza si ne puteam relansa daca inscria.Deci taci dracului din gura hater ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează