SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  ATAC

Un cunoscut doctor român critică decizia Simonei: "Virusul Zika e un motiv de a nu merge la Olimpiadă? Orgolii prost înțelese!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 18:33

Monica Pop este de părere că teama de virusul Zika nu este un motiv întemeiat pentru ca Simona Halep să nu participe la Jocurile Olimpice.

"De ce crede cineva că toți sint naivi? Virusul Zika e un motiv de a nu merge la Olimpiadă?! Ceilalți sportivi merg, nu?! Nu e clar motivul adevărat?! Orgolii prost înțelese!

Nu e OK pentru România! Ca să nu mai vorbim că o medalie olimpică e ceva măreț pentru orice sportiv și pentru țară! Desigur, dacă există capacitatea fizică și sufletească de a se ajunge la așa o performanță!", s spus directoarea Spitalului de Oftalmologie conform ziarulring.ro.

Jucătoarea în vârstă de 24 de ani a declarat că nu va participa la Jocurile Olimpice pentru a-și proteja cariera și sănătatea în fața unei posibile infectări cu virusul Zika.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
124500207975169
Alexandru Cucereanu  •  22 Iulie 2016, 11:38

Doamna doctor Monica Pop este cumva virusolog sau epidemiolog? Este cumva psiholog? Este cumva specialista in tenis? Stimata doamna, limitati-va la oftalmologie si la modul in care conduceti Spitalul de Ochi pentru ca aveti de dat niste raspunsuri. Academiciana de renume mondial nu sunteti asa ca limitati-va la domeniul dumneavoastra de competenta.

catalynn
catalynn  •  20 Iulie 2016, 06:31

Niciun orgoliu, Simona arată ca face parte din generația tinerilor "frumoși si liberi" dar spre deosebire de imensa majoritate care se declara "de dreapta" insa le place al dracului comunismul macar aplica preceptele doctrinei pana la capat. Nu l-ati votat pe Iohannis pt ca Ponta si PSD erau comuniști?! Pai in capitalism tot ce conteaza e ... capitalul! Profitul! Doar in comunism Simona era un "bun al poporului" in capitalism fiecare pt buzunarul lui, trântorii si puturoșii mor de foame! Deci cum e, ca sa o lămurim odata: vreți capitalism sau comunism???

bigdeal
bigdeal  •  19 Iulie 2016, 22:51

Monica, vezi-ti draga de meseria ta

Vezi toate comentariile (4)
Comentează