SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA SOCI 2014  »  HOCHEI

Cea mai tristă imagine de la Soci » Ursuleţul Mishka a jelit timp de o oră eliminarea suferită de ruşi la hochei :(

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 februarie 2014 11:44

This Sochi bear, head in his paws, sits alone in Bolshoi Ice Dome more than an hour after Russia's loss to Finland: pic.twitter.com/apFQ4JhgKt

Bely Mishka, ursuleţul mascotă de la Jocurile Olimpice de la Soci, nu a suportat înfrîngerea ruşilor la hochei şi a rămas împietrit de durere în tribunele stadionului Balşoi Iron Dome.

Rusia a pierdut cu Finlanda, 1-3, şi a părăsit competiţia olimpică de hochei pentru a treia oară consecutiv fără medalii. Fanii ruşi de la Soci au izbucnit în lacrimi, unii au cerut banii înapoi, întreaga naţiune a simţit din plin suferinţa eliminării. Cel mai afectat a părut ursuleţul Mishka, cel care a rămas pe stadion încă o oră, deşi meciul se încheiase. Pozele cu mascota sînt sfîşietoare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
supersolo
supersolo  •  21 Februarie 2014, 16:16

Astea sunt cele mai bune echipe de hochei din lume : SUA, CANADA, RUSIA SI FINLANDA ....oricare din ele pot castiga lejer aurul ca nu e o surpriza ....iar rezultatele sunt in egala masura sub auspiciile norocului....niciodata nu poti sti cine va castiga ...acum s-a nimerit Finlanda ...dar o sa vedeti ca data viitoare rusii vor castiga cu ei ...insa nu la JO ....de fapt AICI LA JO....s-a dat marea batalie...in viitor aceste meciuri nu mai au aceiasi importanta....oricum a fost un meci fantastic ...OARE NOI PE UNDE NE AFLAM VALORIC IN RAPORT CU JOCUL PRACTICAT DE CELE 2 FORMATII????

dash.berlin
dash.berlin  •  21 Februarie 2014, 12:04

Cred ca era beat de nu se mai putea misca :)

sharpe1923
sharpe1923  •  21 Februarie 2014, 00:07
Postat de flaviulucianr pe 20 Februarie 2014, 11:52

nici nu exista asa ceva atunci....sau atunci cand am invins Argentina, Columbia si Anglia si ne-am calificat in sferturile CM din 1994 si CE din 2000, romanii sau bucurat pentru ca au castigat la pariuri? cand Nadia castiga tot ce se putea castiga, cand Romania la handbal castiga titlurile mondiale, cand Ilie Nastase era pe locul 1 in lume, cand am pierdut finala Cupei Davis de vreo 3 ori, oare romanii se bucurau si se intristau pentru jocurile la pariuri?

taranus,poate pe columbia si argentina...,dar pentru anglia ...cred ca esti din alt film,dar ce ma mira ca doar voi sunteti trup si suflet pentru culori,,,a nu se intelege ca nu aveti ceva in cap ....dar chiar sunteti varza la tot ce inseamna istorie,sau memorie...vorbiti de suferinta cand voi nu intelegeti nici termenul de natiune sau echipa ....sclavi bolsevici fara identitate

Vezi toate comentariile (16)
Comentează