SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA SOCI 2014  »  AMENINŢĂRI

Două sportive austriece au primit ameninţări înainte de Jocurile Olimpice

Janine Flock Foto: salzburglive.com
Janine Flock Foto: salzburglive.com

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 februarie 2014 19:12

Comitetul Olimpic Austriac a primit o scrisoare anonimă cu ameninţări la adresa a două sportive care vor participa la Jocurile Olimpice de la Soci, informează AFP, citînd Ministerul de Interne din Austria.

"O scrisoare anonimă a fost primită de OOC, iar aceasta conţinea ameninţări la adresa a două sportive austriece. Serviciile de securitate au început o anchetă", a declarat Karl-Heinz Grundböck, purtător de cuvînt al Ministerului de Interne, confirmând informaţiile presei de la Viena.

Agenţia de presă APA şi cotidianul Kronen Zeitung susţine că sportivele vizate ar fi Marlies Schild (schi alpin) şi Janine Flock (skeleton), care ar fi fost ameninţate cu răpirea.

Ministerul nu a dezvăluit nici natura ameninţărilor nici numele destinatarelor. Patru poliţişti austrieci, dintre care doi de la forţe speciale, sînt deja la Soci, iar potrivit lui Grundbock, aceasta este o "măsură de rutină" pentru a asigura coordonarea între delegaţie şi forţele de ordine ruse. Austria trimite la Soci o delegaţie de 130 de sportivi.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează