SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA SOCI 2014  »  JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ

GALERIE FOTO Crăiesele zăpezii » Cele mai frumoase sportive de la Soci

MIRJAM JAEGER +5   FOTO
MIRJAM JAEGER

Articol de - Publicat miercuri, 26 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 februarie 2014 20:36

Sub căşti şi ochelari de schi sau ascuns bine nişte chipuri atrăgtoare şi proaspete.


MIRJAM JAEGER
Mirjam are 32 de ani şi practică schiul freestyle, după ce a mers destul de mult timp pe snowboard. A luat locul 8 la proba de halfife la Soci. Mirjam este, de asemenea, şi un model cunoscut în ţara sa, Elveţia. Este solicitată să fie centrul campaniilor publictare mai ales pentru diverse firme de echipament sportiv.

TORAH BRIGHT
Este o australiancă îndrăgostită de snowboard. Are două medalii olimpice, una de aur, la Vancouver, alta de argint, la Soci. Torah aparţine religiei mormone. "Nu beau alcool, nu fumez, nu consum ceai sau cafea şi nu am întreţinut relaţii sexuale înainte de căsătorie. Ies totuşi în oraş, stau toată noaptea la dans, dar nu mă îmbăt", spunea sportiva. Ea a fost măritată cu riderul american Jake Welch.

ANA SIDOROVA
Este skipperul echipei de curling a Rusiei, care a încheiat pe locul 9 turneul olimpic de la Soci. Are 23 de ani şi prima sa iubire a fost patinajul artistic. La 13 ani însă o accidentare a pus capăt visului ei de a fi regina gheţii pe patine. Pozele cu ea în lenjerie intimă au aprins imaginaţia bărbaţilor, unii dintre ei spunînd că au înlocuit-o deja pe Maria Şarapova în topul rusoaicelor frumoase.

GRACIE GOLD
Fata bună a Americii, blondă, strălucitoare, surîzătoare. La 18 ani, Gracie Gold este o prezenţă electrizantă. Are o soră geamănă, Carly, mai "tînără" cu 40 de minute decît ea, care practică tot patinajul artistic. Din cauza antrenamentelor din ce în ce mai grele, Gracie a urmat învătăţămîntul la distanţă. Iniţial, ea dorea să devină medic, ca şi părinţii ei, dar în ultima vreme a declarat că s-ar orienta mai degrabă către jurnalism.

SILJE NORENDAL
Norvegianca de la snowboard este printre cele mai bune competitoare de la X-Games. La JO de la Soci, fata în vîrstă de 20 de ani nu a luat medalie, dar a atras atenţia cu părul său blond şi ochii ei albaştri.

ANNA FENNINGER
Austriaca este campioană olimpică la super-G. are 24 de ani şi este implicată într-o campanie de protejare a ghepardului, ca specie pe cale de dispariţie. De altfel, ea a fost în vizită în Namibia, unde a tratat gheparzii suferinzi, a hrănit puii de felină şi a pozat cu ei pentru un calendar.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close