SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA SOCI 2014  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA SOCI

Rezultate modeste la Soci pentru România! Iulian Pîtea eliminat în calificări la sărituri cu schiurile, Valentin Creţu evoluţii slabe la sanie

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 februarie 2014 22:40

Valentin Creţu s-a clasat pe locurile 31 şi 28 în primele două manşe ale probei de sanie simplu masculin din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci.

Creţu a ocupat locul 31 în prima manşă, cu timpul 53.562, iar în manşa secundă s-a clasat al 28-lea, cu timpul 53.279.

Prima manşă a fost cîştigată de rusul Albert Demcenko, iar a doua de germanul Felix Loch, campionul olimpic en titre. 

Iulian Pîtea, eliminat din calificări

Iulian Pîtea s-a clasat pe locul 45 în calificările probei de sărituri cu schiurile de la trambulină normală, la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci.

Pîtea a ratat accederea în finală, în care au obţinut calificarea primii 40 de schiori din clasament.

De asemenea, pentru concursul ce va avea loc duminică sînt precalificaţi primii zece schiori din Cupa Mondială.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
mihaid2014
mihaid2014  •  09 Februarie 2014, 20:59

Modeste sunt evolutiile ziaristilor de sport. Asa sustinem sporturile de iarna si participarea olimpicilor nostri la Soci prin articole scrise cu tenta denigratoare, ascunse prin site, probabil ca va este si voua jena de ce afirmati. A da, cunosc politica editoriala :)) Toate articolele au tiltul cu ultimul loc si bla bla, dar ce ati facut voi sa incurajati practicarea sporturilor de iarna in Romania. Acum in plina olimpiada tot capul la fotbal va este in conditiile, in care majoritatea echipelor joaca amicale etc Vreti sa avem rezultate in domeniul sporturilor de iarna ? Sustineti sportivi si investitori, cadru natural avem, sportivi de valoare avem, ne lipseste constanta si motivarea

schwartz69
schwartz69  •  09 Februarie 2014, 20:27

Un titlu umilitor ! Sa va fie rusine dlor ziaristi ! Copiii astia fac tot ce pot, tinand cont de conditiile de antrenament, echipament etc !

janec
janec  •  09 Februarie 2014, 13:45

Rezultate modeste? În țară cea mai mare trambulină de la Râșnov e de K90 ( după cum știu ), în Cupa Mondială nu se mai sare de pe trambuline normale de câțiva ani. Ce rezultate a-ți vrea voi jurnaliști? Să fie în Top 10? Credeți că este posibil? În Austria, Germania, Slovenia, Norvegia, Polonia sunt mai mult de 100 de săritori mai buni ca el, despre ce vorbim? Și n-am adăugat săritorii din Cehia, Japonia, Slovakia, Rusia, Finlanda care sunt mai buni ca Pîtea. Sportivii români n-au nici-o șansă, poate doar Tófalvi, s[ scoate un rezultat bun, asta e. Unii au bani și au unde să se pregătească, noi n-avem bani și nici unde să ne pregătim. Rușine ziariștilor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează