SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA SOCI 2014  »  SOCI 2014

TRAGEDIE! Denis Ten, singurul medaliat al țării lui la JO de iarnă din 2014 a fost înjunghiat mortal în timpul unui jaf

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2018 16:39

Denis Ten, câștigătorul medaliei de bronz la Jocurile Olimpice de la Soci, a fost înjunghiat mortal la Alma Ata, capitala Kazahstanului.

Singurul medaliat olimpic al Kazahstanului la Jocurile Olimpice de la Soci 2014, patinatorul Denis Ten, a fost înjunghiat joi. Agenția de știri Kazinform a dezvăluit că Ten, care a câștigat medalia de bronz la Soci, a fost înjunghiat în coapse în Alma Ata, după ce a încercat să se opună celor doi bărbați care încercau să-i fure oglinzile mașinii!

Patinatorul în vârstă de 25 de ani a fost dus la spital, dar a murit trei ore mai târziu din cauza leziunilor grave. Denis Ten era cel mai valoros patinator din Kazahstan, pe lângă bronzul de la Soci, el fiind medaliat și la Campionatele Mondiale: vicecampion mondial în 2013 și medaliat cu bronz în 2015.

La Soci, Ten participase la a treia ediție consecutivă la Jocurilor Olimpice de iarnă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
maxp
maxp  •  19 Iulie 2018, 23:19

Este o stire absolut socanta. Desi ma indoiesc, sper ca in Kazahstan e legalizata pedeapsa cu moartea.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  19 Iulie 2018, 19:51

Îngrozitor! Unul dintre cei mai valoroși patinatori ai generației actuale. Ce oroare! RIP.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează