SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA SOCI 2014  »  OLIMPISM

Venituri JO Soci: 410 milioane dolari! » Vicepremierul Rusiei: "Jocurile au fost un succes”

Articol de GSP - Publicat marti, 25 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 martie 2014 23:24

Veniturile generate de Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci se ridică la 1,5 miliarde de ruble, adică 410 milioane dolari, a anunţat ieri vicepremierul rus Dmitri Kozak.

"Jocurile au fost un succes nu doar pentru construcţia infrastructurilor, ci şi din punct de vedere comercial", a subliniat Kozak.

Oficialul rus a adăugat că banii obţinuţi cu ocazia JO 2014 vor fi dedicaţi promovării sportului în ţara sa. 400.000 de persoane au vizitat în lunile februarie şi martie staţiunea Soci de la ţărmul Mării Negre.

Veniturile obţinute reprezintă mai puţin de 1% din cheltuielile suportate de statul rus pentru organizarea competiţiilor olimpice, cheltuieli care s-au ridicat la suma de 54 de miliarde de dolari, Soci devenind cea mai scumpă Olimpiadă din lume.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează