SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA SOCI 2014  »  ATENTAT

VIDEO Un ucrainean a vrut să deturneze un avion spre Soci!

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 februarie 2014 21:13

Un pasager ucrainean a vrut să deturneze spre staţiunea rusă Soci, unde are loc ceremonia de începere a Jocurilor Olimpice, avionul constrîns să aterizeze la Istanbul, afirmă surse citate de presa turcă conform Mediafax.

Vezi VIDEO!

Un avion al companiei turce Pegasus decolat din Ucraina a fost forţat de autorităţile turce să aterizeze de urgenţă, vineri seară, la Istanbul, după o tentativă de deturnare.

Potrivit presei turce, imediat după decolarea din oraşul ucrainean Harkov, un pasager ucrainean a ameninţat că va arunca în aer avionul care avea 110 pasageri la bord dacă nu se va îndrepta spre Soci, staţiune rusă unde se desfăşoară în acest moment ceremonia de începere a Jocurilor Olimpice de iarnă.

Forţele aeriene turce au obligat piloţii să aterizeze pe Aeroportul internaţional Sabiha Gökçen din Istanbul.

Potrivit ziarului Hurriyet, Forţele Aeriene turce au trimis un avion de vînătoare de tip F-16 pentru interceptarea aeronavei de pasageri şi constrîngerea piloţilor să aterizeze de urgenţă. Avionul a aterizat în siguranţă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  08 Februarie 2014, 07:27

sa moara ma-sa daca asta nu aflase ca ponta a plecat si el la soci!...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează