SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  CAIRO

Aur la Cairo! Larisa Iordache, rezultat excepțional înaintea Jocurilor Olimpice

Larisa Iordache (24 de ani) a obținut aurul la Cairo (Egipt), la proba de bârnă!
Larisa Iordache (24 de ani) a obținut aurul la Cairo (Egipt), la proba de bârnă!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iunie 2021 22:41 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 17:50

Larisa Iordache (24 de ani) a obținut aurul în finala Cupei Mondiale de la Cairo (Egipt), la bârnă!

Calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Iordache a izbutit un rezultat excepțional înaintea competiției care va începe în data de 23 iulie.

Larisa Iordache, aur la Cairo!

În finala Cupei Mondiale de la Cairo, sportiva noastră a fost notată cu 13,366, podiumul fiind completat de Diana Varinska (Ucraina) şi de Zeyna Ibrahim (Egipt).

Larisa, îți mulțumim și îți dorim succes alături de colegii tăi Maria Holbură și Marian Drăgulescu, la Jocurile Olimpice de la Tokyo!
Federația Română de Gimnastică

3 gimnaști românisunt calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo: Larisa Iordache, Maria Holbură și Marian Drăgulescu

1 medalieare Larisa Iordache la Jocurile Olimpice: un bronz cucerit cu echipa, în 2012

Larisa Iordache - sportiva care a învins durerea

Larisa Iordache s-a luptat cu accidentările în ultimii ani. Cea mai dureroasă a fost la JO de la Londra, când o fasciită a făcut ca acea ediție să fie una amară pentru ea. Poate să spună după ce a obținut biletul de Tokyo că a meritat să revină în 2019 la gimnastică, după doi ani de pauză totală, cu momente grele, cu operații greșite și multă suferință psihică. 

„Fix după ce m-am accidentat în 2017, dacă intram în sala de gimnastică, aveam un gol în stomac și pur și simplu mă apuca plânsul pentru că nu puteam să fac și eu. Am încercat o perioadă să ies din gimnastică de tot, nici măcar la televizor nu m-am uitat. Mi-era greu să urmăresc pentru că știam că și eu puteam să fiu acolo. Recuperarea a mers greu, timpul se scurgea la fel și mă simțeam nefolositoare”, spunea Larisa pentru GSP, la finalul lunii aprilie.

Citește mai multe știri de actualitate:

Larisa Iordache, despre momentele dramatice de la Europene: ce urmează până la Tokyo

Serena Williams, eliminată de la Roland Garros! Surpriză de proporții la Paris

Playtech: Ce a făcut Alina Bica cu iubitul Elenei Udrea, în Italia, în timp ce blonda stă după gratii. S-a aflat abia acum VIDEO


Comentarii (8)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  07 Iunie 2021, 16:27

Victoria e victorie, merita laudata! Dar... exista, totusi, un mare DAR. Acela al nivelului competitiei, nivelului performantelor adversarelor... Un "European", "Mondial", dar mai ales concurs olimpic, este cu totul altceva. Acolo se "provoaca" medaliile!

neacaisa
neacaisa  •  07 Iunie 2021, 09:12

Daca nu urmariti sportul si singurele observatii de care sunteti capabili sunt misoginisme legate de aspectul sportivelor, *** si comentati pe alte site-uri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

neacaisa
neacaisa  •  07 Iunie 2021, 09:09

Vorbesti prostii, nu ar pune niciodata in exercitiu elemente pe care nu le face la antrenamente. A ratat la acelasi element ca la europene, o pirueta. In calificari a facut-o corect si a luat 14.000 si 8 la executie, nota cu care ar putea avea pretentii chiar la podiumul olimpic.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează