SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  ROMÂNIA

VIDEO S-a lansat imnul sportivilor români calificați la Jocurile Olimpice » Voltaj cântă „Din toată inima pentru Team România”

COSR și Voltaj au lansat melodia „Din toată inima pentru Team România”
COSR și Voltaj au lansat melodia „Din toată inima pentru Team România”

Articol de , - Publicat vineri, 23 februarie 2024 16:41 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 18:15

Comitetul Olimpic și Sportiv Român alături de celebra trupă românească Voltaj au lansat vineri piesa „Din toată inima pentru Team România”, melodie dedicată sportivilor calificați la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Vineri, 23 februarie, la prânz, la sediul COSR din București, în prezența a multor nume cu greutate din sportul olimpic, cei din trupa Voltaj și-au prezentat noua piesă dedicată sportivilor calificați la Jocurile Olimpice. „Din toată inima pentru Team România” este o variantă adaptată a hit-ului original „Din toată inima pentru România”, apărut în 2015.

Echipa feminină a României s-a oprit în sferturi de finală la Campionatul Mondial pe echipe de la Busan
TENIS DE MASĂ
Echipa feminină a României s-a oprit în sferturi de finală la Campionatul Mondial pe echipe de la Busan

VIDEO Lansarea melodiei „Din toată inima pentru team România” a trupei Voltaj, făcută special pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Videoclipul noii piese îi are ca protagoniști pe lângă cei din trupa Voltaj chiar pe sportivii care se vor lupta pentru medalii la vară în Paris. David Popovici, Vlad Stancu, Simona Radiș, Ancuța Bodnar, Cătălin Chirilă, Sabrina Voinea, Elisabeta Samara, echipa masculină de polo și mulți alții au participat la filmări.

VIDEO Mihai Covaliu: „Este o piesă care trezește emoții, sentimente”

Prezent la eveniment, Mihai Covaliu, președintele COSR, este mândur de noul imn al Team România și anunță că trupa Voltaj va merge și la Paris pentru a cânta piesa.

„Sper că v-a plăcut cel puțin la fel de mult pe cât ne-a plăcut nouă. Cred că va deveni un hit, este o piesă muzicală care trezește emoții, sentimente. Poate veni cu un boost de energie pentru fiecare sportiv care participă la JO, dar nu numai atât.

Ne dorim să fim cu toții o echipă, Team România, și să ne susținem unul pe fiecare pentru a face perfoemanță și a reprezenta România din inimă. Avem în proiect să vină trupa Voltaj și la Paris, am început discuțiile. Am ales deja data.

Vom avea un astfel de moment încărcat de emoție, de lacrimi de bucurie și la Paris. Încă nu am învățat piesa, mai sunt câteva cuvinte pe care nu le știu are ritm, transmite emoție. Cu ajutorul acestei piese ne dorim ca sportivii să își îmbunătățească performanța”, a declarat președintele COSR.

VIDEO Călin Goia, solist Voltaj: „Când e vorba de echipa națională, de România, de reprezentanții României, sunt trup și suflet”

Și Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a vorbit despre piesa „Din toată inima pentru team România”.

„Nu mă așteptam să văd lacrimi în ochi la doamne și domni. Înseamnă că am obținut ccea ce ne doream cu această piesă. Adică să fim o echipă, să simțim emoții cu toții. Pe unii sportivi îi știam, pe alții nu. Mă bucur că i-am descoperit și prin acest videoclip vor ajunge să-i cunoască și alții și să devină niște modele.

Avem nevoie de astfel de modele, oameni care muncesc, care au talent și care își dau sufletul pentru pasiunea lor. E foarte important să ai o piesă în spate ca echipă. Ai nevoie de un imn, de o melodie frumoasă care să te inspire”, a declarat și Călin Goia.

Citește și:

Noi șanse de calificare la Jocurile Olimpice pentru sportivii tricolori
PARIS 2024
Noi șanse de calificare la Jocurile Olimpice pentru sportivii tricolori
Vor putea sportivii LGBTQ să afișeze steagul curcubeu la Jocurile Olimpice de la Paris? Răspuns oficial dinspre CIO
PARIS 2024
Vor putea sportivii LGBTQ să afișeze steagul curcubeu la Jocurile Olimpice de la Paris? Răspuns oficial dinspre CIO

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
MaxiP
MaxiP  •  26 Februarie 2024, 09:17

O stire interesanta din sport legat de o performanta romaneasca in sporturile de iarna, pe care presa din Romania se pare ca nu prea o evidentiaza: Andreea Grecu, locul 5 la monobob, Campionatele Mondiale. Mi se pare o performanta uluitoare pentru un reprezentant autohton in sporturile de iarna, cred ca cel mai bun moment de dupa anii 2000' cel putin. De altfel a facut se pare o prima mansa mai slaba (a 7-a), in rest fiind de 2 ori in primele 3 si o mansa avand al 4-lea timp. Practic chiar s-a batut la medalie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează