SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  COVID-19

EXCLUSIV Alarmă pentru Tokyo: primul caz de COVID în lotul olimpic!

Antrenorul Valentin Vrânceanu, aflat în staff-ul boxerului Cosmin Gârleanu, a ieșit pozitiv la testul COVID-19
Antrenorul Valentin Vrânceanu, aflat în staff-ul boxerului Cosmin Gârleanu, a ieșit pozitiv la testul COVID-19

Articol de - Publicat joi, 01 iulie 2021 12:41 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 12:47

Antrenorul Valentin Vrânceanu, aflat în staff-ul boxerului Cosmin Gârleanu, a ieșit pozitiv la testul efectuat miercuri dimineață. Delegația pugiliștilor nu mai intră în cantonament la Izvorani, ci i se va asigura separat o "bulă olimpică" de protecție la hotelul "Sport" din Capitală.

Mai sunt două săptămâni până la plecarea primului grup de sportivi pentru Olimpiadă și avem deja un prim caz de COVID! Este vorba despre Valentin Vrânceanu, antrenor aflat in staff-ul boxerului Cosmin Gârleanu. Tehnicianul nu mergea, oricum, la Tokyo, pugilistul va fi însoțit în Japonia de Dumitru Dorobanțu, care va sta în colțul ringului, dar Vrânceanu a ajutat în toată perioada de pregătire a lui Gârleanu.

Valentin Vrânceanu: „Am avut virusul în martie”

Miercuri dimineață au fost efectuate testele, la Regina Maria, iar antrenorul s-a trezit seara cu verdictul neașteptat. "Am participat chiar zilele trecute la un turneu în Italia alături de Cosmin, am făcut o grămadă de teste, dar totul a fost OK. 

Am și avut virusul în martie, am un nivel ridicat de anticorpi, motiv pentru care medicul de familie mi-a și zis că n-are sens să mă mai și vaccinez. Aștept rezultatul celui de-al doilea test, sper că a fost o eroare", a explicat Vrânceanu.

Tăiați de pe lista de la Izvorani

Urmarea incidentului medical e că delegația de la box, unde vom fi reprezentați de Cosmin Gârleanu și Claudia Nechita, nu va mai intra în cantonamentul închis de la Izvorani. Grupul va rămâne într-o bulă olimpică la hotelul "Sport" din Capitală, cu circuite separate și acces exclusiv la sala de box din cadrul complexului de la Arena Națională.

Plecarea e fixată pe 15 iulie, cu un charter în care vor urca mai multe loturi, între care cele de la fotbal și canotaj.

Mai multe știri de la Jocurile Olimpice:

Biletul 94 pentru Tokyo! Mădălina Amăistroaie: „Acum trebuie să-mi găsesc alt vis”

Dorin Alupei: „Reprezentăm România, nu doar un sport!” » La câte medalii speră dublul campion mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează