SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  JOCURILE OLIMPICE

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA Declarațiile Larisei Iordache înainte de finala de la Tokyo: „Sper ca glezna să țină”

Larisa Iordache
Larisa Iordache

Articol de - Publicat joi, 29 iulie 2021 19:48 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 21:35

Larisa Iordache, accidentată în calificări, își dorește să poată evolua în finala de la bârnă, de pe 3 august, în ciuda problemelor. 

Gimnasta în vârstă de 25 de ani duce o luptă contracronometru pentru a se recupera, după ce pe 25 iulie a suferit o entorsă metatarsiană în calificările concursului olimpic. "Mă simt mult mai bine, sper din suflet ca glezna mea să țină în timpul competiției pentru că asta este cel mai important", a spus ea, ieri, după o sesiune de antrenament.

Lupta continuă pentru Larisa Iordache

Participantă la a doua ediție a JO, după Londra 2012, Larisa poartă un dispozitiv medical când nu este pe bârnă. 

„Gheata mă ajută să merg pentru că e drum lung din cameră la sală și înapoi. Încerc să protejez cât pot și este necesar. Sper cât de curând să scap de ea și să pot să fiu bine în ziua competiției. 

Să mă lase să mă antrenez pentru că am nevoie pentru a putea fi sigură pe ce fac în finală", a subliniat ea.

Româncă spune că are o dorință pentru 3 august: 

„Îmi doresc să performez foarte bine și sper să vină și rezultatul, eu voi fi mulțumită de mine, indiferent de situație, am luptat cu mine și lupt în continuare pentru a nu renunța și în data de 3 să fiu optimistă și liniștită, de asta am nevoie".

Larisa Iordache despre cazul Simone Biles: „Am trecut și eu prin astfel de momente"

Concursul de gimnastică a fost marcat de retragerea americancei Simone Biles, din concursul pe echipe și din cel de la individual compus, care a invocat probleme de sănătate mintală. 

„Nu vreau să-mi dau cu părerea pentru că și eu am avut momente de acest gen, dar trebuie să trecem peste ele cu ajutorul celor din jur. Eu sper să-i fie bine și să dea ce e mai bun în finalele pe aparate pentru că de asta este aici", a spus Iordache.

„Sper ca oamenii să fie alături de mine, indiferent de rezultat, pentru că am sesizat unele diferențe de la cer la pământ în mesajele primite când am anunțat că nu concurez la individual compus și după calificări"

"Tot ce contează pentru mine este ca eu și antrenorii mei să fim mulțumiți. Pentru că noi intrăm în sala de antrenament și numai noi știm cât muncim"

Larisa Iordache

Citește alte știri despre Jocurile Olimpice:

Deziluzie în opt pași » Concluziile Gazetei după parcursul României la Jocurile Olimpice

Simona Halep îi ia apărarea lui Simone Biles, după ce americanca s-a retras de la Jocurile Olimpice: „Presiunea este epuizantă”

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (1)
juv3ntin
juv3ntin  •  30 Iulie 2021, 18:27

daca o sa cada vreo 4 ia argintu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează