SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  ATENȚIONARE FBI

FBI, sfat pentru sportivii care participă la Jocurile Olimpice de iarnă: „Nu vă luați telefoanele la Beijing”

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 22:43 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 22:57

FBI le-a recomandat sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing să-și lase acasă telefoanele personale pe perioada competiției.

Potrivit BBC, citați de Libertatea, agenția americană a făcut un apel la vigilența sportivilor și a spectatorilor care vor lua parte la competiția programată în perioada 4-20 februarie, deși nu deține informații referitoare la „o amenițare anume” la Jocurile Olimpice,

„FBI îi îndeamnă pe toți sportivii să-și lase telefoanele personale acasă și să folosească unele provizorii cât timp sunt la Olimpiadă”, se arată într-o notă a FBI, conform sursei citate.

Neregulile aplicației oficiale a Jocurilor Olimpice au atras atenția FBI

După ce au efectuat verificări asupra aplicației oficiale a Jocurilor Olimpice, ce are ca scop monitorizarea cazurilor de Covid-19, analiștii FBI au descoperit o serie de nereguli. Potrivit acestora, aplicația nu oferă siguranță în vederea protecției datelor personale. Mai mult, o eroare permite unor surse externe să acceseze fișiere din telefon, iar politica de confidențialitate nu specifică într-un mod convingător cine are acces la acele date.

FBI, sfat pentru sportivii care participă la Jocurile Olimpice de iarnă: „Nu vă luați telefoanele la Beijing”

FBI anunță și că mai multe comitete olimpice naționale și-au îndemnat sportivii să-și lase acasă telefoanele personale. China a dat asigurări că îngrijorările sunt nejustificate, în contextul în care compania de securitate cibernetică Citizen Lab a publicat un raport în care confirmă problemele semnalate de FBI.

România la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing

Aproximativ 3.000 de sportivi din 109 de țări vor lua startul la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing. Delegația României numără 22 de sportivi, ce vor reprezenta țara noastră în probele de schi alpin, sanie, bob, skeleton, sărituri cu schiurile, schi fond, patinaj viteză și biatlon. 

''Îi felicit pe sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing 2022, pe care îi consider nişte eroi, pentru ambiţia şi tenacitatea cu care s-au pregătit, fără infrastructura corespunzătoare, în faţa unor ţări cu tradiţie şi cu toate condiţiile necesare'' 
Ministrul Sportului, Eduard Novak, pe pagina sa de Facebook.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează