SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  PATINAJ ARTISTIC

„Am crescut cu antrenorul intrând peste noi când ne schimbam”. Acuzații grave ale unei campioane olimpice în patinajul artistic!

Gabriella Papadakis și partenerul ei pe gheață, foto: Imagp
Gabriella Papadakis și partenerul ei pe gheață, foto: Imagp

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 12:31 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 12:47

Gabriella Papadakis, campioana olimpică la dans pe gheaţă de la Beijing (2022), alături de Guillaume Cizeron, a denunţat „climatul nepotrivit şi devenit normal” în patinajul artistic, relatează Le Figaro, citată de news.ro.

Gabriella Papadakis a făcut un pas înapoi din cariera sa sportivă. Campioană olimpică în 2022, vicecampioană olimpică în 2018, cu 5 titluri mondiale și 5 europene, patinatoarea care a luat o pauză acum doi ani a vorbit pentru France Info Sport despre un climat pe care-l numește „nesănătos" din patinajul artistic și care s-ar propaga încă de când era un copil, în special în timpul deplasărilor.

„Gilles Beyer era beat și intra peste noi în vestiar când ne schimbam”

„Este un climat. Când plecam în turneu, de exemplu, aveam între 16 şi 18 ani. Mergeam în turneu cu Gilles Beyer (n.r. - care a fost acuzat de viol de Sarah Abitbol)! Care era beat, care ne comenta toată ziua şi care intra în vestiare când ne schimbam. Am râs de asta pentru că nu ştiam ce să facem. Nu exista altă cale de ieşire. Toată lumea credea că e normal şi toată lumea se purta ca şi cum ar fi fost normal.

Aşa că da, este un climat. Altă dată, de exemplu, şi nici măcar nu ştiu dacă aveam peste 18 ani, un comentator TV (mi-a spus) că i-ar plăcea să se culce cu mine, iar apoi a făcut alte comentarii despre corpul meu. Ceea ce mă doare cel mai tare nu sunt actele în sine, ci modul în care sunt normalizate."

A amintit și de fosta patinatoare Sarah Abitbol, care a făcut acuzații grave într-o carte.

„Sunt anumite lucruri despre care nu vreau să vorbesc, dar, de exemplu, tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani cu cazul Sarah Abitbol...", a spus ea. „Chiar dacă a fost minunat ulterior. M-a ajutat şi pe mine să ies din negare. Brusc, mi-am spus: "Oh, da, de fapt, a fost un climat. Era atât de normalizat încât nu mi-am dat seama. De fapt, încetul cu încetul, creşti, timpul trece şi auzi poveşti de genul acesta. Îţi dai seama că nu este atât de normal pe cât crezi. Şi poate că am mai multe sechele decât am crezut".

Robinho a fost arestat! Fostul star brazilian își va petrece următorii 9 ani într-un infern. Cu deținuți decapitați, traficanți de droguri și criminali de război!

Suma uriașă pe care i-o solicită statul japonez lui Andres Iniesta » Cum a ajuns legenda Barcelonei în această situație

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
armand
armand  •  22 Martie 2024, 13:55

Serios? Nu e cam tarziu de ras(c)olit amintirile? Pai acel stralucitor Holywood e plin de acte inimaginabile inca de la inceputurile lui , insa actritele devenite celebre si bogate nu au suflat vreodata o vorba, poate doar accidental si pentru sume enorme. Doar puneti mana si cititi ce scria D.O. Selznick. In puritanismul asta de prost gust distopovictorian, se mai trezeste cate o ciresica sa-si faca un loc mai interesant pe tort.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează