SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ

VIDEO România, locul 13 la bob-4 » Cum s-au descurcat azi românii

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 11:04 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 11:05

Echipajul României a terminat pe locul 13 ultima manșă a probei de bob-4 masculin.

Cei patru reprezentați ai României, Mihai Tentea, Raul Dobre, Ciprian Daroczi și Radu Cristian, au participat azi în manșele 3 și 4 ale probei. În manșa a treia, românii au terminat pe locul 13, cu un timp total de 2:57.72, venind la 2.55 secunde față de lideri.

La finalul ultimei manșe, echipajul României se afla tot pe locul 13, cu un timp total de 3:57.65. Românii au terminat la 3.35 de lideri.

Pe primele două poziții s-au clasat două echipaje ale Germaniei. Medalia de aur au luat-o Francesco Friedrich, Thorsten Margis, Candy Bauer și Alexander Schueller. Pe 2 au venit Johannes Lochner, Florian Bauer, Christopher Weber și Chrstian Rasp, iar bronzul le-a revenit canadienilor Justin Kripps, Ryan Sommer, Cam Stone și Benjami Coakwell.

Citește mai multe știri despre Jocurile Olimpice: 

Concursul de patinaj artistic s-a încheiat cu un aur pentru China

Fenomenul Gu » Sportiva născută în SUA, dar care reprezintă China, face spectacol la Jocurile Olimpice

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează