SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  FOTBAL

VIDEO EXCLUSIV Marian Aioani, mesaj pentru contestatarii naționalei olimpice: „Nu trebuie să mulțumim pe toată lumea”+ Căpitanul Noii Zeelande s-a accidentat

Marian Aioani (21 de ani), portarul reprezentativei olimpice a României, s-ar mulțumi și cu o victorie chinuită în disputa decisivă cu Noua Zeelandă.
Marian Aioani (21 de ani), portarul reprezentativei olimpice a României, s-ar mulțumi și cu o victorie chinuită în disputa decisivă cu Noua Zeelandă.

Articol de - Publicat luni, 26 iulie 2021 16:42 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 16:42

Marian Aioani (21 de ani), portarul reprezentativei olimpice a României, s-ar mulțumi și cu o victorie chinuită în disputa decisivă cu Noua Zeelandă. 

  • Miercuri, de la 11:30, România înfruntă Noua Zeelandă. De la aceeași oră, Coreea de Sud dă piept cu Honduras
  • România are nevoie neapărată de victorie pentru a se califica în sferturile de finală.

Într-un interviu exclusiv de la Sapporo, locul unde naționala lui Mirel Rădoi va juca meciul decisiv al grupei A, acordat de Marian Aioani lui Justin Gafiuc, corespondent al Gazetei Sporturilor la Jocurile Olimpice, portarul a transmis un mesaj contestatarilor: nu contează modul în care este obținută calificarea în sferturi, importantă e doar atingerea obiectivului.

VIDEO Marian Aioani: „Nu trebuie să mulțumim pe toată lumea”

„Din păcate pentru noi a fost o seară tristă. Am adormit foarte târziu. Primul gând după meci a fost să îmi refac puterile. Urmează o finală, cu Noua Zeelandă. Vom face tot ce depinde de noi ca să mergem mai departe. A fost complicat pentru că a fost acea eliminare. Acolo s-a făcut diferența. E normal ca apoi să te domine. Ținând cont că e colegul meu de cameră (n.r. Ion Gheorghe), am discutat. A fost foarte supărat. Noi, colegii, suntem alături de el.

Poate, într-o oarecare măsură, contează și pregătirea fizică, dar meciul următor trebuie să dăm ce e mai bun și să o scoatem la capăt. Nu ne-am mai întălnit cu ei, dar uitați ce jucători au. Un Wood, jucători care joacă și se antrenează la echipe importante. I-am analizat, sunt o echipă arțăgoasă, se organizează bine pe faza defensivă, joacă cu mingi lungi pe contraatac. Nu trebuie să câștigăm cu 4-0, să mulțumim pe toată lumea. Contează doar cele 3 puncte și calificarea”, a apus Marian Aioani, pentru GSP.ro.

Noua Zeelandă, fără Reid contra României

Winston Reid (33 de ani), căpitanul reprezentativei olimpice din Noua Zeelandă, va lipsi în meciul contra României, din cauza unei accidentări la genunchi. Informația a fost confirmată de selecționerul Danny Hay. 

Marian Aioani, mesaj pentru contestatarii naționalei olimpice: „Nu trebuie să mulțumim pe toată lumea”+ Căpitanul Noii Zeelande s-a accidentat
Winston Reid, dreapta, în duel cu Harry Kane

Reid este un fundaș central cu experiență în Premier League, aflat sub contract cu West Ham United. A bifat 167 de apariții pe prima scenă a fotbalului englez, marcând 6 goluri.

Citește și alte știri de la Jocurile Olimpice: 

CORESPONDENȚĂ DE LA TOKYO Claudia Nechita, la un meci de medalia olimpică: „În ring, vedeta am fost eu!” » Promisiunea antrenorului + semnal de alarmă înaintea „sferturilor”

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA David Popovici, primele cuvinte după calificarea în finala de la Jocurile Olimpice: „Știți care a fost ultima indicație dată de antrenor? Să mă distrez! Asta am făcut”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
id45
id45  •  27 Iulie 2021, 10:57

Pustiule , cuvintele spuse de tine ... sunt cam arogante ! Sa joci la un European , Mondial sau la J.O ... nu are ... ORICINE ... SANSA !!! Sa stii ca au fost multi tineri foarte buni , care nu au avut aceasta sansa ... deoarece nu erau din Bucuresti sau NU jucau la Steaua ori Dinamo ! Asa ca ... laso mai moale !!!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  26 Iulie 2021, 21:50

Ionut Radu - POrtar(Vlad), Manea, Nedelcearu, Stefan,Rus ,Cicaldau, Denis Man Hagi, Morutan,Nedelcu, Olaru Adrian Petre, Puscas, Coman, Ivan ....cam astia au facut calificarea la Olimpiada ....daca Presa si Federatia si CIO nu s-au luptat pentru ei ...nu mai comentati.....faceti ceva pe viitor....

21lva
21lva  •  26 Iulie 2021, 17:27

Noi, neavand alte bucurii la nivel de nationala, ne agatam de competitia asta pe care mai tot fotbalul romanesc a tratat-o cu spatele. In afara de Hagi, care a dat toti jucatorii solicitati, si intr-o oarecare masura FRF care l-a trimis pe cel mai bine cotat antrenor sub contract (asa slab cum e el), restul a dat reject. Avem prea mari pretentii de la o investitie asa mica. Spania, prin comparatie, are in primul 11 jumate din titularii de la Euro

Vezi toate comentariile (6)
Comentează