SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  PENTATLON MODERN

O cunoscută actriță vrea să cumpere calul agresat la Jocurile Olimpice: „Sunteți o rușine! Spuneți-mi prețul”

Kaley Cuoco // FOTO Imago
Kaley Cuoco // FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 09:51 / Actualizat duminica, 15 august 2021 12:00

Kaley Cuoco, una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, s-a oferit să cumpere calul bătut în timpul Jocurilor Olimpice.

În timpul competiției de la Tokyo, Kim Raisner, antrenoarea echipei Germaniei de pentatlon modern, a fost descalificată după ce a fost filmată în timp ce lovea calul sportivei Annika Schleu și îi cerea și acesteia s-o facă, după ce calul a refuzat să sară peste obstacole și a făcut-o pe Annika să rateze aurul.

Kaley Cuoco a impresionată de poveste și vrea să-l cumpere pe Saint Boy

Actrița din seriale precum „The Big Bang Theory” sau „The Flight Attendant” practică echitația de la 15 ani și a anunțat pe Instagram că este gata să cumpere calul, numit Saint Boy.

„Simt că este datoria mea să comentez acest eveniment rușinos. Este un abuz dezgustător în sportul nostru. Celor din echipă ar trebui să le fie rușine.

Tu (n.r Annika Schleu) și echipa ta nu ați făcut țara mândră de acest sport. Ne-ai făcut pe toți să arătăm rău. Dumnezeu să aibă milă de orice animal care intră în contact cu tine.

Este dezgustător! Nu acesta este sportul nostru, asta nu ne reprezintă sportul. Sportiva și antrenoarea sunt o rușine! Sunt gata să cumpăr acum acel cal și să-i ofer viața pe care ar fi trebuit să o aibă. Spuneți-mi prețul! Chiar nu glumesc”, a fost mesajul lui Kaley Cuoco.

Recent, Kim Raisner și Annika Schleu au fost reclamate de Asociația Germană de Protejare a Animalelor, potrivit news.ro, fiind acuzate de „cruzime și complicitate la cruzime contra animalelor”.

„I-am spus să-l lovească. Dar ea nu a torturat în niciun caz calul”, a spus Raisner, potrivit DW.

La proba de echitația a concursului de pentatlon modern, fiecare sportiv primește câte un cal după o tragere la sorți și are 20 de minute la dispoziție pentru a se acomoda cu acesta. 

Citește mai multe știri de la Jocurile Olimpice:

Medaliații României de la Tokyo, recompensați » Ce mașini vor primi + ce a declarat Ana Maria Popescu
PREMII
Medaliații României de la Tokyo, recompensați » Ce mașini vor primi + ce a declarat Ana Maria Popescu
Povestea de la Tokyo care a ajuns virală » Un campion olimpic era să rateze concursul: cine l-a salvat + gestul superb făcut după finală
POVESTE
Povestea de la Tokyo care a ajuns virală » Un campion olimpic era să rateze concursul: cine l-a salvat + gestul superb făcut după finală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
edy089
edy089  •  15 August 2021, 18:21

Au luat-o razna cu totii....la cum a reactionat pseudoactrita asta, eu am crezut ca il bate de il schingiuieste, imi si imaginam cum vad calul ala plin de sange luand suturi ***. Cand colo o palma gentila pe spate ca sa se opreasca. Eu zic sa vina aici sa vada cum zic romanii la cai "prrrrr", e offensive pt cal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

senin
senin  •  15 August 2021, 16:55

Își închipuie ca e armăsar, de aia vrea sa-l cumpere... Tata a avut cai , vreo 9, cai de munca nu cai sportivi! Când se supara un cal e bine sa nu te pui cu el, poți avea surprize greu de imaginat ; dar calul e harnic , de cele mai multe ori este docil și te va ajuta precis! Ca oricare aninal, fie el câine , vulpe sau urs nu are minte precis!

arges2
arges2  •  15 August 2021, 15:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează