SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  HOCHEI PE IARBĂ

VIDEO+FOTO L-a lovit cu crosa în cap! Incidente la Jocurile Olimpice

Incidente la Jocurile Olimpice. La finalul meciului de hochei pe iarbă Spania - Argentina (1-1), argentinianul Lucas Rossi, 36 de ani, l-a lovit în cap pe ibericul David Alegre (36) cu crosa! +4   FOTO
Incidente la Jocurile Olimpice. La finalul meciului de hochei pe iarbă Spania - Argentina (1-1), argentinianul Lucas Rossi, 36 de ani, l-a lovit în cap pe ibericul David Alegre (36) cu crosa!

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 17:35 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 22:10

Incidente la Jocurile Olimpice. La finalul meciului de hochei pe iarbă Spania - Argentina (1-1), argentinianul Lucas Rossi, 36 de ani, l-a lovit în cap pe ibericul David Alegre (36) cu crosa!

Totul s-a petrecut în timp ce Alegre primea îngrijiri pentru crampe. Rossi a crezut că adversarul său se preface, moment în care l-a lovit. Alegre a fost apărat imediat de un coleg, care l-a apucat pe Rossi de gât.

Conflictul a escaladat, iar jucătorii ambelor naționale au început să se jignească, chiar dacă lovitura nu a fost una violentă.

Momentul nu era anunțat de nimic, mai ales că Alegre a fost ajutat să-și revină după efort chiar de către un argentinian! Spania și Argentina au remizat în meciul lor de debut la Jocurile Olimpice, 1-1.

Desfășurarea Jocurilor Olimpice, în pericol din cauza uraganului care va lovi Tokyo

În plină desfășurare, Jocurile Olimpice pot fi afectate de uraganul Nepartak, așteptat să lovească Tokyo la începutul săptămânii viitoare.

Taifunul Nepartak, ale cărui rafale pot atinge 90 km pe oră, se afla momentan la aproximativ 1.800 km sud de Tokyo, el fiind aşteptat să ajungă în capitală până marţi.

Una dintre principalele competiții care pot fi afectate este canotajul.

În acest sens, potrivit AFP, întrecerile de la canotaj ce urmau să aibă loc luni au fost reprogramate ca măsură de precauție.

„Este destul de devreme de știut traseul și intensitatea acestui fenomen meteorologic, dar există indicii timpurii că taifunul ar putea amenința Tokyo mai târziu luni sau marți, ora locală”, a spus meteorologul Jake Sojda, potrivit AccuWeather.

Ana Maria Popescu a câștigat medalia de argint! Marian Ursescu vine cu detalii de la fața locului

Citește mai multe știri de la Jocurile Olimpice:

Ana Maria Popescu, înțepătură către autoritățile din România, după medalia de la Toyko: „Trebuie s-o spunem și pe asta!”

Mihai Covaliu, despre faza care a decis finala Anei Maria Popescu: „Nu ştiu cum s-o numesc, nu ar trebui să existe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovidiu1
ovidiu1  •  25 Iulie 2021, 17:30

Caldura mare in Japonia.

ovidiu1
ovidiu1  •  25 Iulie 2021, 17:30

Hocheiul pe iarba e un sport foarte periculos.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează