SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  ROMÂNIA U23

Căpitanul României U23 a răbufnit la adresa fanilor după Jocurile Olimpice: „Mulțumim celor 15% dintre români”

foto: Raed Krishan (Tokyo)
foto: Raed Krishan (Tokyo)

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021 13:07 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 13:35

România U23, condusă de Mirel Rădoi, a părăsit Jocurile Olimpice încă din faza grupelor, terminând pe locul 3.

După 1-0 cu Honduras, 0-4 contra Coreei de Sud și 0-0 cu Noua Zeelandă, „tricolorii” au părăsit turneul olimpic de fotbal fără ca vreun jucător să-și regăsească numele pe tabela marcatorilor, golul din meciul cu Honduras fiind un autogol.

Marius Marin a răbufnit după Jocurile Olimpice

Marius Marin, căpitanul României U23, a avut un mesaj dur pe Instagram, în care s-a luat de fanii care nu au susținut naționala, ci i-au criticat pe jucători.

30 de zile închiși, doar antrenamente și o cameră de hotel. Cu multe sacrificii și speranțe am luptat pentru România!!! Mulțumim celor 15% dintre români care au fost alături de noi până la ultimul fluier!!! Felicitări, băieți. Sunt mândru de voi și am avut onoarea să vă reprezint ca și căpitan”, a scris Marius Marin.

3„tricolori” au fost integraliști la Jocurile Olimpice: Aioani, Ghiță și Marin

Mirel Rădoi, după România - Noua Zeelandă 0-0: „Este ușor să acuzăm acum”

„Sunt foarte fericit cu acest grup de jucători și ceea ce au realizat. Înaintea partidei am avut o situație dificilă, cei trei jucători de bandă, Boboc, Ștefan și Rațiu erau incerți. Și m-a emoționat faptul că toți cei trei au zis că, indiferent de consecințe, pot evolua câte 45 de minute. Mi-am dat seama că în 21 de zile, cât am avut până la primul meci, ne-am apropiat atât de mult fără să ne dăm seama, încât am devenit prieteni. 

Și eu am fost un astfel de jucător, nu așteptam să mă caute antrenorul să îmi spună că are nevoie de mine, ci mă duceam și băteam la uși. M-am regăsit în atitudinea lor. Îmi pare rău pentru ei că nu am reușit să ne calificăm, pentru că le-am spus că mi-ar plăcea să stau în vestiar și să îi văd din nou bucurându-se ca după meciul cu Honduras. 

Și eu mi-aș fi dorit ca jucător să trăiesc asemenea momente. Am fost chiar un pic gelos pe ei. La felul cum s-au pregătit, cum au asimilat informațiile, sunt jucători care pot face pasul la prima reprezentativă. Mă puteți critica pe mine, sunt aici, în fața dumneavoastră, dar acestor copii nu aveți ce să le reproșați”, a spus Rădoi la conferința de presă.

3jucători din lotul care a evoluat la JO vor mai fi eligibili pentru următorul turneu final U21, din 2023, găzduit de România și Georgia: Sefer și doi portari, M. Popa și Târnovanu

VIDEO Mirel Rădoi, „urecheat” de Victor Becali: „E prea orgolios, prea mândru!”

Citește mai multe știri de la Jocurile Olimpice: 

Interviu cu Elisabeta Lipă după prestația canotorilor la Jocurile Olimpice: „Lipă are gura mare, dar nu cere pentru ea! Se bate pentru sportivi”

Ziua când barca s-a spart » Explicațiile unui eșec neașteptat în finala de 8+1 de la Jocurile Olimpice

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (41)
397732904465528
Octavian Go  •  31 Iulie 2021, 15:29

Capitane, o tragere la sorti mai buna ca aceea care va stabilit grupa nu ar fi fost posibila. E adevarat ca nu ne-am prezentat cu cea mai buna echipa, pentru ca multi din cei care au obtinut calificarea la JO nu au fost lasati de cluburile lor sa vina la olimpiada. Insa asta a fost o sansa extraordinara pentru altii care ar fi trebuit sa profite de ea si sa-si dea viata pe teren. Si au ratat-o intr-un mod penibil. Pentru unii a fost poate cea mai mare oportunitate de afirmare din viata lor. Si o echipa mai bunicica din liga a treia ar fi putut face mai mult decat voi. Mai bine puneti-va cenusa in cap si trageti tare la antrenamente altfel desi sunteti nascuti cu ceva talent o sa imbatraniti sperante.

ucluj2011
ucluj2011  •  31 Iulie 2021, 08:25

Mai tăceți băi amatorilor. Voi sunteți fotbaliști?!!!? RUȘINE!!! La munca câmpului cu voi.

je__
je__  •  30 Iulie 2021, 19:00

Aia 15% au QI-ul mai mic decat gaina...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează