SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  PATINAJ ARTISTIC

FOTO A fost depistat un nou caz de dopaj la Jocurile Olimpice! Patinatoarea Laura Barquero a comis-o!

Patinatoarea spaniolă Laura Barquero (20 de ani), finalistă la Jocurile Olimpice de la Beijing în proba de perechi alături de compatriotul ei, Marco Zandron, a fost depistată pozitiv la un control antidoping, chiar în timpul competiției. +8   FOTO
Patinatoarea spaniolă Laura Barquero (20 de ani), finalistă la Jocurile Olimpice de la Beijing în proba de perechi alături de compatriotul ei, Marco Zandron, a fost depistată pozitiv la un control antidoping, chiar în timpul competiției.

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 19:56 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 20:32

Patinatoarea spaniolă Laura Barquero (20 de ani), finalistă la Jocurile Olimpice de la Beijing în proba de perechi alături de compatriotul ei, Marco Zandron, a fost testată pozitiv la un control antidoping, chiar în timpul competiției.

După un control efectuat în ziua de 18 februarie, Barquero a fost testată pozitiv la Clostebol. Această substanță interzisă are rolul de a spori capacitățile fizice ale sportivilor. Rezultatul probei a fost comunicat trei zile mai târziu de laboratorul din Beijing, acreditat de Agenţia Mondială Antidoping. 

Kamila Valieva, depistată și ea pozitiv la substanțe interzise la Jocurile Olimpice de la Beijing

Patinatoarea Kamila Valieva (15 ani), medaliată cu aur la proba pe echipe la Jocurile Olimpice 2022, a fost testată pozitiv la trimetazidină, o substanță interzisă folosită pentru combaterea problemelor cardiace.

Kamila Valieva a fost testată pe 25 decembrie, la Sankt Petersburg, în cadrul Campionatului Rusiei. Rezultatul evaluării nu a fost cunoscut până pe 8 februarie, atunci când a apărut informația că medicii au descoperit în sângele sportivei o substanță interzisă. 

Vestea a venit la o zi după ce Valieva a cucerit aurul și a devenit prima patinatoare care a reuşit sărituri cvadruple la Jocurile Olimpice.

+4 FOTO

Citește și:

Ministrul Eduard Novak, dezamăgit după Jocurile Olimpice de Iarnă: „M-am întors frustrat de faptul că sportivii și copiii noștri nu au aceleași șanse, deși ar putea să aibă aceleași rezultate”

Incredibil! Unui schior i-a înghețat penisul la Jocurile Olimpice: „Durerea a fost insuportabilă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează