SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TENIS

Simona Halep face un anunț major + De ce nu a urmărit la tenisul de la Tokyo: „Ca să ne înțelegem”

Simona Halep (28 de ani, 9 WTA) încă regretă absența de la Jocurile Olimpice din acest an. Sportiva din România lasă o portiță deschisă pentru ediția de la Paris, din 2024.
Simona Halep (28 de ani, 9 WTA) încă regretă absența de la Jocurile Olimpice din acest an. Sportiva din România lasă o portiță deschisă pentru ediția de la Paris, din 2024.

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2021 19:35 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 20:21

Simona Halep (28 de ani, 9 WTA) încă regretă absența de la Jocurile Olimpice din acest an. Sportiva din România lasă o portiță deschisă pentru ediția de la Paris, din 2024. 

Simona Halep nu a putut participa la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentări la gambă. Regretul româncei a fost cu atât mai mare, cu cât o medalie la Tokyo era ultimul mare obiectiv al carierei, după cum a recunoscut în mai multe rânduri. 

Simona Halep nu a putut urmărit tenisul de la Jocurile Olimpice

„M-am uitat la Olimpiadă, dar nu m-am uitat la tenis, ca să ne înţelegem. M-a durut prea tare retragerea! Mi-am dorit tare mult, în ultimii 2-3 ani m-am gândit mult la Olimpiadă şi îmi doream să ajung şi eu să am o medalie. 

Din păcate m-am retras de la Roland Garros şi Wimbledon, a fost o tristeţe mare, dar a fost şi mai mare după ce m-am retras de la Jocurile Olimpice”, a spus Simona Halep, potrivit Antena Sport

Simona Halep nu renunță la visul olimpic

Simona Halep visează în continuare la o medalie olimpică. Ultima șansă ar fi în anul 2024, la Paris, locul de care se leagă cele mai frumoase amintiri din cariera româncei, titlul din 2018 de la Roland Garros și alte două finale, în 2014 și 2017. 

Vreau să cred că mai am totuşi o mică şansă la Paris, în 2024. Dar vreau să iau pas cu pas şi an cu an. Am de gând să joc trei ani, dar nu ştiu cum va fi. Parisul este oraşul meu preferat şi cu siguranţă o să fie plăcut dacă ajung acolo
- Simona Halep

VIDEO Ion Țiriac prevede o „catastrofă” după Simona Halep: „E păcat că dispărem! Va fi ca la gimnastică”

Citește și alte știri de la Jocurile Olimpice: 

VIDEO Djokovic, dărâmat după ziua neagră de la Tokyo » A rostit doar două fraze și a fugit plângând din fața camerelor

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA Sub Kîrghistan, peste Franța sau SUA! Ce premii iau românii pentru medaliile de la Jocurile Olimpice

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
risc_mix
risc_mix  •  31 Iulie 2021, 10:48

Asta e ca Papura care nu se uita la fotbal in UCL El ori dormea ori se uita la snooker. Cat despre Paris...las-o balta. Mai ai tu chef de tenis cum are magaru' de fuga. Si mai lasa naiba declaratiile astea penibile, oricum nu te mai crede nimeni

rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  31 Iulie 2021, 00:24

Ce sa mai zici, cred ca se pregageste de politica, pai cine te mai crede? E absolut penibil, dar deh, daca esti sportiv renumit, nu este echivalent si cu a te duce capul, nu ne mai jigni, nu mergem toti dupa fenta ta.

22robert03
22robert03  •  30 Iulie 2021, 23:42

Eu zic sa renunte la Olimpiada. Nu sunt destui bani in joc.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează