SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  DUBLIN

GALERIE FOTO Un luptător olimpic de taekwondo, lăsat într-o baie de sânge pe stradă! Atenție, imagini șocante

Luptătorul Jack Woolley, din Irlanda, foto: Instagram +10   FOTO
Luptătorul Jack Woolley, din Irlanda, foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 17:59 / Actualizat duminica, 15 august 2021 18:23

Luptătorul Jack Woolley, din Irlanda, a fost dus la spital după ce a fost atacat la miezul nopții dinspre vineri spre sâmbătă, pe străzile din Dublin. 

În vârstă de 22 de ani, Jack Woolley a fost atacat din senin și lăsat într-o baie de sânge. A fost dus de urgență la spitalul din Dublin, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală de reconstrucție facială. ATENȚIE, imaginile publicate pe Instagram sunt înspăimântătoare. 

Jack Woolley, foto: Instagram
Jack Woolley, foto: Instagram
Jack Woolley, foto: Instagram
+6 FOTO

Mama lui Jack Woolley: „Au fost mai multe înjunghieri în zonă”

Mama lui Jack Woolley a declarat pentru The Echo: „Era aproape de Ha’Penny Bridge, pe la 00:30 noaptea, alături de doi prieteni, când un tip a venit și l-a atacat din senin! Mi-a spus că este bine, știu că i-au amânat până dimineață operația. Mă gândesc că a avut noroc, pentru că au fost câteva înjunghieri în incidente separate, în acea noapte”. 

Poliția din Dublin nu a reușit să rețină niciun suspect. 

Jack Woolley, care s-a întors de la Olimpiada din Tokyo, acolo unde și-a reprezentat țara la taekwondo, o artă marțială coreeană, urma să se reapuce de antrenamente. 

„Mă plimbam pe marginea podului, când o gașcă de 10-12 oameni au început să atace la întâmplare oameni”, a explicat Woolley, care a spus că a primit o singură lovitură violentă în față. 

Conform mamei sale, „atacul probabil a fost la întâmplare. Nu știu dacă cineva l-a recunoscut și a considerat că e amuzant să facă asta. Putea fi mult mai oribil de atât, măcar poate să vorbească cu mine”. 

Kellie Harrington, campioană olimpică la box, i-a scris un mesaj de încurajare sportivului: „Sunt atât de furioasă când citesc ce s-a întâmplat. Mă doare inima și, dacă s-ar putea ți-aș da cea mai mare îmbrățișare din lume”. Jack i-a răspuns cu umor, citat de Sky News: „Știu că ai vrea să mă îmbrățișezi, dar nu cât încă sunt acoperit de sânge. Mulțumesc pentru susținere, înseamnă mult pentru mine”. 

Citește și: 

Modelul chinez: a luat aurul olimpic la 14 ani și a fost ademenită cu milioane » Răspunsul familiei: „Nu acceptăm nimic!”

Medaliații României de la Tokyo, recompensați » Ce mașini vor primi + ce a declarat Ana Maria Popescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
depeche
depeche  •  16 August 2021, 10:18
Postat de rocky5 pe 16 August 2021, 02:05

Ăștia ne sunt dati noua exemplu de popoare civilizate, dar in realitate sunt tot niște barbari!

Cine a zis ca sunt localnici? Pot fi foarte bine romanasi.

744845522326520
Ionescu Alexandru  •  16 August 2021, 09:37

***. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tatageminy
tatageminy  •  16 August 2021, 02:45

si-a luat perversa de pe targu dublin.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează