SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

Conflict aprins pe circuitul de la Misano între Rossi și Aleix Espargaro » A fost necesară intervenţia comisarului de cursa!

Articol de Tudor CosmaJURNALISPORT - Publicat sambata, 10 septembrie 2016 10:27

Valentino Rossi, considerat de mulţi cel mai mare pilot de motociclism din istorie, a explicat cum s-a ajuns la conflictul cu Aleix Espargaro, incident care a avut loc în şedinţa a doua de antrenamente libere de pe circuitul Misano.

Cel mai rapid în prima şedinţa de antrenamente, Rossi s-a găsit blocat în spatele motocicletelor Suzuki în FP2, comportamentul lui Espargaro enervându-l foarte tare pe "Doctor", acesta fiind obstrucţionat secunde bune de Aleix.

Valentino îşi motivează gestul de a ridica degetul mijlociu în repetate rânduri spre spaniol: "Sincer, nu-i înţeleg comportamentul şi nu este prima oară. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în Austria. Accelerez, ajung în spatele motocicletelor Suzuki. Ambii piloţi mă văd. Viñales şi Espargaro. Viñales iese pe exterior în timp ce Espargaro rămâne în faţa mea. Sincer, nu ştiu de ce".

 Italianul a continuat: "Apoi l-am întrebat ce face, iar el îmi răspunde "F**k you"! Din această cauza am fost atât de nervos. Ei nu ştiu să-şi ceară scuze!"

Comportamentul lui Espargaro pe circuit a făcut necesară intervenţia directorului de cursa Mike Webb: "A venit la boxe!" a declarat Aleix. "Nu este normal, deoarece el niciodată nu coboară la boxe. Însă îmi imaginez că fiind vorba de Valentino... d-asta a venit", a spus catalanul. 

Fratele lui Aleix, Pol, i-a dat dreptate însă lui Rossi, cu mențiunea că reacția italianului a fost totuși exagerată:  "Aleix a comis o greșeală, e evident, am văzut reluările. Stătea în mijlocul circuitului. Când intra la boxe am văzut că fratele meu a ridicat mâna pentru a-i cere iertare Valentino, dar Rossi i-a arătat degetul mijlociu. E clar că Rossi are dreptate, dar cred că a exagerat un pic".

Conflictul dintre cei doi piloţi prefaţează o cursa care se anunţă şi aşa tensionată prin duelul, de această data pe plan sportiv, dintre Rossi şi Marquez. Întrecerea va avea loc duminică, de la ora 16:00 şi va fi difuzată în direct pe Digisport 2.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
bufnila
bufnila  •  10 Septembrie 2016, 13:41

ce interese pe termen lung ca dupa ce se retrage rossi o sa concureze la audienta cu polo-ul pe iarba

florimex
florimex  •  10 Septembrie 2016, 13:03
Postat de Florin Georgescu pe 10 Septembrie 2016, 12:51

Sant sigur ca faptul ca rossi mereu a fost in conflict cu alti rideri nu are nici o legatura cu asta, nu? E doar un incident de antrenamente libere, nu va mai *** atata pe voi. Sant sigur ca a fost fie din intamplare fie o moneda platita inapoi lui Rossi. Si Marquez e foarte foarte talentat, poate mai mult si decat a fost Rossi.

N-ai drptate cu Marquez. Rossi a confirmat la toate clasele si nu numai. S-a dus la mai multe echipe cu care a luat titluri mondiale. Ceea ce pentru altii nu e valabil. Pentru nici unul.

1415480415437326
Florin Georgescu  •  10 Septembrie 2016, 12:51
Postat de gannicus2014 pe 10 Septembrie 2016, 11:41

armada spaniola e solidara in perseverenta cu care-l sicaneaza pe Il Dottore ... sponsorii si interesele pe termen lung o cer

Sant sigur ca faptul ca rossi mereu a fost in conflict cu alti rideri nu are nici o legatura cu asta, nu? E doar un incident de antrenamente libere, nu va mai *** atata pe voi. Sant sigur ca a fost fie din intamplare fie o moneda platita inapoi lui Rossi. Si Marquez e foarte foarte talentat, poate mai mult si decat a fost Rossi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează