SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

Flavio Briatore: "Când se va retrage Valentino Rossi va fi ca atunci când a murit Senna"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 20:42

Flavio Briatore crede că retragerea lui Valentino Rossi din MotoGP va fi un moment de cotitură în acest sport.

"Cred că Valentino a îmbătrânit așa cum îmbătrânesc toți, dar în MotoGP sunt tineri care vin tare din urmă. Sunt agresivi ca niște bestii. Rossi e un mare campion, dacă nu ar fi fost el nu existau atâția fani ai motociclismului în Italia și în lume.

Vale încă mai concurează, dar dacă eu aș fi în locul lui și aș vedea că nu mai sunt competitiv, aș duce acest sezon la capăt și aș zice stop.

În Formula 1 e diferit, dar pe motocicletă ești la 2 milimetri de alt pilot care are 250km/h. Îți solicită incredibil de mult reflexele. În MotoGP, Valentino e regizor, promotor, producător, a făcut câte puțin din toate.

Când va decide să se retragă va fi ca atunci când a murit Senna: japonezii nu s-au mai uitat ani de zile la Formula 1. Ayrton era adorat întreaga lume, funeraliile lui au fost un eveniment nebunesc. Toate sporturile au nevoie de un star", a spus fostul manager de Formula 1.

Playtech: Imagini de SENZAŢIE cu Ivana Knoll! Cum a apărut la PLAJĂ cea mai frumoasă femeie de la CM, nu vrei să ratezi aşa ceva


Comentarii (2)
stalky
stalky  •  13 Aprilie 2017, 23:56

"Ayrton era adorat întreaga lume" Fara comentarii.

tipsy
tipsy  •  13 Aprilie 2017, 21:52

Mi se pare ca Rossi merge muuult mai calculat decat in zilele de glorie, compensand diminuarea reflexelor. Ajutat (mult) si de motocicleta, a gasit un echilibru necesar pentru a ramane competitiv.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează