SPORTURI  »  MOTO GP  »  TRAGEDIE

Gary Mclaren, fost inginer al echipei de MotoGP Suzuki, a murit din cauza artificiilor în noaptea de Revelion

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 ianuarie 2020 21:14

Gary Mclaren, fost inginer al echipei de MotoGP Suzuki, a murit din cauza unui foc de artificii în noaptea de Revelion. Avea 50 de ani.  

McLaren, inginer la Sukuzi timp de 11 ani, ultima dată la Irrta, se afla în vacanță în Pattaya, un oraș din Thailanda, împreună cu familia, notează Gazzetta dello Sport.

Gary Mclaren, fost inginer al echipei de MotoGP Suzuki, a murit din cauza artificiilor în noaptea de Revelion

Imediat după miezul nopții, Gary a încercat să aprindă niște artificii de mari dimensiuni. Poliția thailandeză afirmă că prima tentativă a eșuat, iar în timp ce se apropia să încerce din nou, materialele pirotehnice au explodat. Rănile provocate s-au dovedit a fi fatale.

Dezvăluiri la 30 de ani după coșmarul cu Suedia » Atenție, limbaj licențios! „«Prostul ăla de Balint m-a băgat în că**t, f***-l în gură să-l f**” + Discursul șocant de la final: „Proștii dracu', hai acasă!”

Camerele TV s-au îndreptat imediat către Țiriac Jr. » Gestul făcut în timp ce Sorana Cîrstea, iubita lui, pierdea semifinala de la Dubai


Comentarii (4)
persanu
persanu  •  02 Ianuarie 2020, 12:52

Din dorința de a epata îți cumperi fel si fel de lucruri scumpe ceea ce nu este rău neapărat dar când îți cumperi lucruri care nu le poți controla poate degenera într-o tragedie. Oameni cu bani mulți își cumpără mașini puternice cum este in cazul fiului lui Gino Iorgulescu care a omorât un om, tragedia defapt in acest caz este in primul rand a familiei decedatului, ca daca murea el era foarte bine poate nu moral dar din moment ce ești *** pe lângă o mașină puternică mai consumi si droguri si alcool si nu ai puterea de a lăsa masina parcată si sa iei un taxi atunci iti meriți soarta. Ca si omul cu petardele, dacă vezi ca nu a luat foc din prima ceva sa întâmplat si poate deveni periculos, las-o deoparte și dă cu altele, aveai toată viața înainte și probabil si bani sa trăiești frumos in continuare. La ce atatea riscuri pentru nimic? Și atunci te gândești dacă merită sa fi milionar ***... Nu ca nu ne-am dori cu toții banii dar sa nu înveți din tragediile altora pare ca există si multă p. Rostie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  02 Ianuarie 2020, 11:08

Toti prostii, manelistii si primitivii dau cu artificii si petarde, pentru ca le bubuie mintea!

blatistu49
blatistu49  •  02 Ianuarie 2020, 09:55

daca nu se ia u masuri si la noi bagati la inchisoare

Vezi toate comentariile (4)
Comentează