SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

Ghiciți personajul? "E un mix de legende ale sportului: puternic precum Ali, are eleganța lui Pele și Maradona, are precizia lui Jordan, e constant ca Federer și muncitor ca Mennea"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 16:17

Mama lui Rossi, Stefania, a vorbit cu Gazzetta dello Sport după cursa senzațională făcută de "Il Dottore" la Jerez. Femeia mărturisește că a fost îngrijorată înaintea acestei etape, dar a remarcat calmul fiului ei și al echipei acestuia

Valentino Rossi e o adevărată legendă în MotoGP și, la 37 de ani, pare un puști dornic de afirmare. Mulți au strâmbat din nas când Yamaha i-a prelungit cu încă doi ani contractul, dar "Doctorul" arată și în acest sezon că al 10-lea titlu din carieră nu e imposibil.

Sezonul trecut a pierdut în ultima etapă titlul mondial, după ce condusese în clasamentul general tot sezonul, iar acum, după victoria din Marele Premiu al Spaniei, Valentino demonstrează că are intenții serioase și pentru 2016.

  Stefania, mama lui Rossi, i-a făcut un portret inedit fiului ei, în Gazzetta dello Sport: "Valentino e puternic precum Alin, are eleganța lui Pele și Maradona, are precizia lui Jordan, e constant ca Federer și e foarte muncitor, la fel ca Mennea, un atlet foarte mare. Apoi, cred că are și încăpățânarea lui Tomba. La final, când își îndeplinește obiectivele, Valentino molipsește pe toată lumea cu bucuria lui".

Despre weekendul perfect al lui Rossi, ea a spus: "A fost ca o cursă de Formula 1, strategia a fost studiată în cele mai mici detalii. Nu m-a surprins nimic, Vale e sigur pe ceea ce face, anul ăsta e mai puternic decât în 2015. S-a reinventat încă o dată. O dată cu era Marquez și Lorenzo totul a devenit mai rapid, nu ai timp să respiri.
Cred că cei doi studiază deja cum să-l învingă în următoarea cursă, dar Valentino va găsi o altă strategie pentru a se impune.

Mi-am dat seama cu multă vreme în urmă că Valentino e printre legendele sportului".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
gsp.oficial
gsp oficial  •  25 Aprilie 2016, 17:57

E, oare, Rossi chiar atât de bun?

suffarstar
suffarstar  •  25 Aprilie 2016, 17:09

Meme Scoica

Vezi toate comentariile (2)
Comentează