SPORTURI  »  MOTO GP  »  ACCIDENT

Marc Marquez, accident îngrozitor înainte de Marele Premiu al Indoneziei! Care e starea pilotului

Accidentul lui Marc Marquez / Sursă foto: Twitter @MotoGP
Accidentul lui Marc Marquez / Sursă foto: Twitter @MotoGP

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 08:21 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 11:43

Marc Marquez (29 de ani), de șase ori campion mondial în MotoGP, a suferit un accident îngrozitor în această dimineață, la antrenamentul de dinaintea Marelui Premiu al Indoneziei. Pilotul e în afara oricărui pericol, dar nu a mai luat startul în întrecerea din Indonezia. 

Pilotul spaniol a fost transportat de urgență la spital, după un accident teribil suferit astăzi pe „Mandalika International Street Circuit” din Indonezia. Acesta a pierdut controlul motocicletei sale și a suferit o căzătură violentă, rănindu-se inclusiv la cap în urma impactului. 

Marc Marquez, accident îngrozitor în Marele Premiu al Indoneziei

Marquez nu și-a pierdut cunoștința, însă părea vizibil afectat în urma accidentului. A fost transportat imediat la spital pentru teste suplimentare, notează Marca. Din primele informații, starea pilotului e una bună, ba chiar acesta intenționa inițial să ia startul în întrecerea din Indonezia. Marc Marquez s-a întors de la spital cu un bandaj aplicat în zona brațului stâng.  

Se pare, însă, că medicii i-au recomandat ibericului să nu ia parte la cursa de astăzi, după ce a acesta a suferit și unele lovituri în zona capului. 

„După ce a căzut pe circuit, Marc Marquez a fost dus la spitalul din Mataram pentru verificări suplimentare”, au transmis reprezentanții echipei Honda, prin intermediul rețelelelor de socializare.

Citește și alte știri din sport:

VIDEO Supriză în Marele Premiu din Bahrain: Verstappen, detronat în ultimul tur al calificărilor

VIDEO Faza uluitoare prin care Italia a obținut prima victorie din ultimii 6 ani în Six Nations!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
love.me.knot
love.me.knot  •  20 Martie 2022, 09:42

Din cauza teribilismului si a caracterului lui de a fi mai rapid , Marc a cam uitat de siguranta lui . Sa nu uitam ca are la activ cam multe cazaturi , nu mai departe in calificari a cazut de 2 ori in 5 minute. Eu cred ca trebuie sa ia o pauza si sa inceteze sa arate lumii ca e cel mai bun , frustrarea duce la decizii pripite si in cazul lui chiar la moarte daca mai continua asa.

209755516606440
Dan Man  •  20 Martie 2022, 09:34

Avea dreptate Rossi cand a vrut sa l bata pentru duritatea si inconstienta cu care concureaza fiind exemplu fatal pentru 2 pusti din circuit care incercau sa i imite stilul.Pustiul e un teribilist precum al sau tata ....citez din declaratiile lui Fonsi Nieto la o emisiune tv. Sper sa se retraga acum...pentru ca stilul sau e unul sinucigas ...chiar criminal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează