SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTO GP

MOTO GP. Marc Marquez a semnat cu Honda până în 2024!

Marc Marquez pe Honda, foto: Guliver/gettyimaghes
Marc Marquez pe Honda, foto: Guliver/gettyimaghes

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 februarie 2020 12:07

Marc Marquez, sextuplul campion al MotoGP, a semnat o prelungire pe patru ani a contractului cu Honda Racing Corporation, până la finalul sezonului 2024, a anunțat ieri echipa sa. 

Spaniolul, care a împlinit 27 de ani săptămâna aceasta, pe 17 februarie, a cucerit primul său titlu în 2013, la anul de debut al înțelegerii cu Honda, iar de atunci a adunat 56 de triumfuri și 95 de prezențe pe podium. 

„Honda mi-a dat șansa de a ajunge în MotoGP cu o motocicletă de fabrică în 2013. Din primul an am atins succesul împreună, sunt foarte fericit să fac parte în continuare din familia Honda", a spus el într-un comunicat. 

Marquez a suportat o intervenție în noiembrie trecut pentru o dislocare de umăr, după două căzături, dar a participat luna aceasta în testele de la Sepang. Prima cursă a sezonului e programată pe 8 martie, în Qatar, pe circuitul Losail International.

Citește și:

Gary Mclaren, fost inginer al echipei de MotoGP Suzuki, a murit din cauza artificiilor în noaptea de Revelion

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează