SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

"Normal că am plâns, am plâns mult" » După o cursă superbă, o greșeală l-a scos din cărți cu 3 tururi înainte de final și nu și-a putut stăpâni lacrimile

Articol de - Publicat luni, 04 aprilie 2016 10:04

Maverick Vinales (Suzuki) nu și-a putut stăpâni furia după greșeala făcută în Marele Premiu al Argentinei, din etapa a doua a Mondialului de Motociclism Viteză.

Pilotul a căzut cu 3 tururi înainte de final, după ce făcuse, până la acel moment, o cursă bună și părea chiar că îi va da serioase bătăi de cap lui Valentino Rossi.

Vinales era pe poziția a treia și începuse să-l presioneze pe "Doctor", care era pe locul doi, dar s-a grăbit și greșeala l-a costat, suferind o căzătură care l-a lăsat fără puncte în această etapă.

"Am atins partea udă a pistei și am căzut. Păcat. Trebuie să cer scuze celor din echipă, a fost o greșeală a mea. Am fi meritat să urcăm pe podium.

Normal că am plâns, am plâns mult. E foarte dur pentru un pilot ca mine să treacă 19 curse și să nu-ți iasă lucrurile așa cum vrei. De data asta lucrurile erau ușoare, aveam un ritm bun și fix atunci am făcut o greșeală. Eram foarte supărat pe mine însumi, dar, în același timp eram și fericit pentru că am putut să arăt de ce sunt în stare" Maverick Vinales, pilot Suzuki

Mundo Deportivo scrie că Maverick a fost surprins de camerele Movistar TV când a ajuns la boxe, iar pilotul plângea fără consolare.

"Am făcut o cursă extraordinară. Am fost la potențial maxim. Păcat că am căzut. Am încercat mai mult decât îmi putea oferi motocicleta. Știam că mai devreme sau mai târziu se putea întâmpla. Am vrut să-l depășesc rapid pe Vale pentru că avea un ritm mai bun. Am încercat, dar n-am putut și am greșit", a declarat Vinales.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează