SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTO GP

Șocul zilei în Moto GP: Andrea Iannone, suspendat pentru dopaj

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 13:35

Federația Internațional de Motociclism anunță că italianul Andrea Iannone, 30 de ani, pilotul celor de la Aprilla a fost suspendat pentru dopaj. 

La un test antidoping efectuat pe 3 noiembrie, în Marele Premiu al Malaeziei, Iannone a fost depistat pozitiv cu steroizi anabolizanți androgeni, potrivit unui raport al unui laborator din Germania. 

Astfel, începând de azi, Iannone este suspendat provizoriu și nu poate concura la nicio competiție oficială, urmând a se lua o decizia în curând. Italianul are dreptul să solicite o nouă analiză pentru a compara rezultatele.  

Iannone și-a început cariera în Moto GP în 2013 și a concurat la Ducati, Suzuki și Aprilla. Are o victorie, în 2016, și 11 podiumuri. 

Steroizii reprezintă o formă de dopaj. Aceștia sporesc capacitatea organismului de a produce țesut musculară. Astfel, persoana care-i folosește beneficiază de o creștere a masei musculare și a puterii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  17 Decembrie 2019, 15:32

Credeam ca a băgat benzina de la omv daia de 100 :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează