SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

Valentino Rossi, atacat de cine nu se aștepta » Critici dure pentru mai mulți colegi de pe circuit: "N-au personalitate!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 15:53

Andrea Dovizioso a acordat un interviu în presa italiană care nu-i va face deloc plăcere lui Valentino Rossi. Pilotul de la Ducati critică felul de a fi al "Doctorului", pe care-l acuză de falsitate.

"Valentino a creat un model irepetibil. Mulți piloți îl imită pentru că nu au personalitate: benzi desenate pe cască, încercarea cu orice preț de a face o glumă, acel ton agresiv, falsa dezinvoltură.

Toate astea nu-s pentru mine. Las pentru alții glumele și fanfaronada, eu nu sunt ca restul piloților ", spune pilotul Ducati.

Despre lupta dintre Lorenzo, Rossi și Marquez, Dovizioso spune: "Se simte tensiunea permanent, pe podium, la conferințele de presă. Eu mă așteptam să fie mai agresivi pe circuit. Poate e doar o chestiune de timp"

Dovizioso are laude doar pentru campionul mondial en-titre: "Jorge Lorenzo e un campion adevărat, l-a învins pe Valentino cu o motocicletă identică și asta spune totul".

Dovizioso are un început dezastruos de sezon în MotoGP, însă nu din cauza propriilor greșeli. Italianul a prins podiumul în prima etapă, în Qatar, dar apoi, în Argentina și în SUA a fost "măturat" de pe circuit de Iannone, respectiv Pedrosa și nu a putut puncta în clasament.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
allosaur
allosaur  •  13 Aprilie 2016, 18:12

Coerenta si logica 0 in articolul asta, Rossi atacat de Dovi, N-au peronalitate, logica ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează