SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP / ETAPA A VII-A / MARELE PREMIU AL CATALUNIEI

VIDEO Faza zilei s-a petrecut după cursa de la Barcelona » Rossi s-a dus la Marquez

foto; Guliver/Getty Images
foto; Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2016 16:24

Valentino Rossi și Marc Marquez au pus astăzi capăt unei perioade extrem de tensionate între ei.

După un final de cursă superb, în care cei doi și-au disputat prima poziție, învingător ieșind pilotul Yamaha, Rossi și Marquez s-au salutat, în sfârșit.

Pasul spre împăcare l-a făcut veteranul MotoGP, care a decis să lase trecutul în urmă, revenind la sentimente mai bune față de pilotul Honda. Înainte să înceapă interviurile cu ocupanții primelor 3 locuri, Rossi, Marquez și Pedrosa, "Il Dottore" s-a întors către "Joker" și cei doi au dat mâna, zâmbindu-și.

"Relația noastră nu va mai fi ca înainte, e clar, dar am înțeles că era necesar ca lucrurile să reintre în normalitate" Valentino Rossi

"Îl vedeam, dar nu știam ce vrea să facă. Apoi s-a apropiat. În cele din urmă, ni s-au intersectat privirile și ne-am strâns mâinile. Cred că e un gest important pentru motociclism. A făcut o cursă superbă și a meritat să câștige" Marc Marquez

Cei doi piloți, buni prieteni până la jumătatea sezonului trecut, au fost protagoniștii unui scandal imens, după ce italianul l-a acuzat pe spaniol că l-a ajutat pe Lorenzo să devină campion mondial și a făcut tot ce i-a stat în putință să-l oprească din cursa spre titlul cu numărul 10! 

Armonia dintre cei doi campioni a continuat și la conferința de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează