SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

VIDEO Lorenzo, nemulțumit de sancțiunea primită de Rossi: "Nu merită să fie campion mondial! Toți și-au pierdut respectul față de el"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 12:07

Jorge Lorenzo consideră blîndă sancțiunea primită de Valentino Rossi după incidentul cu Marc Marquez (detalii despre acest subiect, aici).

 Rossi va pleca ultimul în ultima etapă din acest sezon. Sînt 7 puncte între el și Lorenzo, în lupta pentru titlul de campion mondial. 

"Il Dottore" a declarat imediat după cursa pe care a terminat-o pe locul 3, după Pedrosa și Lorenzo, că Marquez a fost, de fapt, de vină pentru incidentul soldat cu abandonul spaniolului de la Honda.(Detalii aici)

MOMENTUL INCIDENTULUI ROSSI-MARQUEZ

Rossi n-a participat la conferința de presă de după cursă, la care au luat parte doar Lorenzo și Pedrosa. Jorge s-a declarat dezamăgit de sancțiunea ușoară primită de italian.

"Poate ieși campion mondial, dar nu va fi un campion mondial pe merit de data asta. Nu doar eu mi-am pierdut respectul față de el, ci toată lumea.

Dacă l-a împins pe Marc, iar Marc are zero puncte, ar trebui ca și Rossi să aibă tot zero puncte după cursa asta. Toți ne-am pierdut respectul față de el.

Sancțiunea nu e corectă. Rossi l-a împins pe Marquez, dar el ia 16 puncte și Marc a fost nevoit să abandoneze.

E incredibil ce a făcut, eu nu aș face ce a făcut Valentino niciodată! E incredibil că se poate întîmpla așa ceva, dar trebuie să respectăm decizia, chiar dacă nu sîntem de acord cu ea. Rossi n-ar trebui să fie atît de agresiv. Alții, pentru chestii mai puțin grave au primit sancțiuni mai grave. Normal ar fi fost ca Rossi să fie descalificat. Un campion nu face ce a făcut Valentino. E cel mai bun din istorie, dar mulți își vor schimba părerea despre el după acest incident".

Despre relația sa cu Rossi, Lorenzo a spus: "Mie Valentino nu mi-a făcut nimic. În 2005 eu am făcut ceva similar și am fost descalificat. Uneori nu se folosește aceeași unitate de măsură".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
10207065852420084
Stoian Mihai  •  27 Octombrie 2015, 10:19

"E incredibil ce a făcut, eu nu aș face ce a făcut Valentino niciodată!" "În 2005 eu am făcut ceva similar și am fost descalificat. Uneori nu se folosește aceeași unitate de măsură". Ce sa mai intelegi ...

gicutzu69
gicutzu69  •  25 Octombrie 2015, 17:02

De lovit la lovit,de fapt a lovit motocicleta spaniolului spre stanga iar el a cazut in dreapta,pe de alta parte Marquez mai tot timpu la chinuit tocmai din dorinta de a nu-l lasa pe Rossi sa castige.

689278484542999
Bogdan Morar  •  25 Octombrie 2015, 16:25

LOOOL Daca e pe bune declaratia lui Lorenzo, atunci e clara treaba!!! El zice ca nu ar fi facut niciodata asa ceva, iar la final recunoaste ca a facut si el acelasi lucru in 2005.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează