SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

#VR46 » I-au zis că ar trebui să se retragă » Răspunsul fenomenal al lui Valentino Rossi!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 14:46

Valentino Rossi, 38 de ani, are un 2017 neașteptat de bun după prestațiile din presezon, când a avut mari probleme.

După cursa din SUA, "Il Dottore" a preluat conducerea la MotoGP și a devenit cel mai în vârstă pilot care ocupă locul 1 în clasamentul general din 1949 până în prezent!

Mulți i-au sugerat că ar trebui să retragă, să-i lase pe cei tineri să își dispute supremația la clasa regină, dar Rossi le-a demonstrat că nu are niciun motiv să o facă.

38 de aniși 66 de zile e varsta la care Rossi a devenit liderul clasamentului general, fiind cel mai în vârstă pilot din 1949 încoace care conduce clasamentul general

Clasările pe podium (locul 3 în Qatar, doi în Argentina și doi în SUA) i-au adus 56 de puncte în total. E la 6 puncte în fața colegului de echipă de la Yamaha, Maverick Vinales, și la 18 de campionul mondial en-titre, Marc Marquez, de la Honda.

Marquez a căzut în cursa din Argentina, iar Vinales în cea din Texas.

"Trebuie să-l felicit pe Valentino, a făcut o cursă mare, a acționat foarte inteligent și fără să riște mai mult decât era nevoie, e incredibil" Maverick Vinales, Yamaha

 

"Merită mult respect. Își folosește excelent experiența. Nu a fost cel mai rapid până acum, dar e lider, așa că respect total. Te face să înțelegi o dată în plus că e foarte important să fii constant" Marc Marquez, Honda

351de Mari Premii a bifat Rossi până acum

De altfel, în ultimii 10 ani, doar un singur pilot trecut de 30 de ani a mai condus clasamentul general. Este vorba despre Loris Capirossi, când avea 33 de ani, scrie Marca.

224de clasări pe podium are Rossi până acum

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează