SPORTURI  »  NATATIE  »  CONFERINȚĂ

Conferință de presă susținută de Camelia Potec înaintea Campionatelor Internaționale de Înot din România! Ultima șansă pentru ștafeta de 4X100 liber de a merge la Rio

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 14:21

Marți, de la ora 11:00, la Phoenicia Grand Hotel, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec, va susține o conferință de presă înaintea Campionatelor Internaționale de Înot din României.

Este a doua ediție a acestei competiții din România după cea de anul trecut. Ultima mare competiție agreată de FINA, desfășurată în România, a fost Universiada de vară, ediția 1981, cu întreceri de înot, polo pe apă și sărituri în apă.

La aceste Campionate Internaționale va lua parte și Katinka Hosszu, din Ungaria. Proaspăta campioană europeană la 400 metri mixt va susține și o ședință de autografe miercuri seară.

"Îmi doresc ca la finalul acestui campionat internațional ștafeta de 4X100 liber a României să își asigure calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

Mă bucură faptul că vin sportivi de talie mondială, așa cum este Katinka Hosszu, și vor participa la Internaționalele din România", a zis Camelia Potec pentru GSP.RO.

Campionatele Internaționale de Înot din România dintre 25 și 29 mai vor fi găzduite la Complexul Olimpic de Nataţie "Anatol Grinţescu", din baza sportivă Dinamo. Aici ai detalii despre program!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează