SPORTURI  »  NATATIE  »  SCANDAL

FOTO Situaţie ciudată în care este implicat cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice

Foto: Facebook +1   FOTO
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 20 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 noiembrie 2014 13:48

Înotătorul Michael Phelps este prins într-un scandal uriaş. Iubita acestuia Taylor Lianne Chandler a dezvăluit într-o postare pe contul său oficial de Facebook că s-a născut cu ambele sexe, iar numele său ca barbat a fost David Roy Fitch.

Taylor povesteşte că s-a născut avînd organ sexual masculin, nu şi testicule, dar, în acelaşi timp, spune că are şi uter, însă fără ovare.

"Adevărul este că am trăit o viaţă plină de secrete. M-am născut cu ambele sexe şi am primit numele de David Roy Fitch, însă la începutul vieţii mi-am dat seama că de fapt eram fată. În timpul adolescenţei am făcut un tratament care îmi bloca testosteronul şi îmi creştea estrogenul.

Prima dată mi-am schimbat numele în Paige Victoria Whitney, iar la 16 ani m-am despărţit complet de familie. La 19 ani am crezut că e în regulă să şantajez pe cineva pentru a face rost de bani pentru operaţie. Am fost arestată imediat", a scris Taylor pe Facebook.

În momentul arestului Taylor a fost încarcerată într-o închisoare pentru bărbaţi, deşi aceasta declarase că este femeie. În tot acest timp aceasta a fost violată, însă a dat în judecată statul american Maine şi a cîştigat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează