SPORTURI  »  NATATIE  »  ÎNOT

Infarct la 18 ani » Un campion naţional la nataţie s-a stins duminică din viaţă

O petrecere i-a fost fatală lui Mihai Octavian Ciocan
O petrecere i-a fost fatală lui Mihai Octavian Ciocan

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 februarie 2013 20:29

Mihai Octavian Ciocan, multiplu campion naţional şi balcanic, a murit duminică noaptea în timp ce petrecea cu prietenii.

Mihai Octavian Ciocan, elev în clasa a 12-a la Liceul cu Program Sportiv din Brăila, multiplu campion naţional şi balcanic în probele de 50 şi 100 m liber, antrenat de Laura Sachelarie, şi-a încheiat duminică seara socotelile cu viaţa într-un mod tragic: a murit pur şi simplu sub privirile îngrozite ale prietenilor cu care petrecea.

Conform Obiectivbr.ro, tînărul s-a aflat în vizită la un prieten şi împreună cu alţi adolescenţi, trei fete şi doi băieţi, au decis să se distreze. Unul dintre ei a adus o sticlă de un litru şi jumătate cu vişinată. La un moment dat, înotătorului i s-a făcut rău, a mers într-o altă cameră, şi pentru că nu mai dădea nici un semn, după 15 minute, prietenii lui s-au dus să vadă cum se simte. Cînd şi-au dat seama că lucrurile sînt mai grave decît păreau iniţial, au sunat la numărul de urgenţă 112.

Suferinţă cardiacă
"Pacientul prezenta tegumente reci, tensiune arteriala 0 şi puls absent, fără zgomote cardiace. S-au început manevrele de resuscitare, dar acestea au avut rezultat negativ, declarîndu-se decesul″, au consemnat cei din echipajul de la Ambulanţa Brăila.

În cursul zilei de ieri, medicii legişti au finalizat necropsia şi au stabilit că tînărul de 18 ani a murit din cauza unei suferinţe cardiace. "Decesul a survenit în urma unui infarct miocardic, pe fondul unei cardiomiopatii hipertrofice şi stenoze aortice", a precizat doctorul Gina Ilie.

"Tavi a băut jumătate de litru de vişinată. Apoi i s-a făcut rău. Ne-am întîlnit cu toţii acasă la un prieten, fără să avem un motiv special" (Georgiana, participantă la petrecere)

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (2)
thumbzilla
thumbzilla  •  28 Martie 2013, 20:05

RIP

daniels7714
daniels7714  •  26 Februarie 2013, 11:32

RIP

Vezi toate comentariile (2)
Comentează