SPORTURI  »  NATATIE  »  TURNEUL PREOLIMPIC

Înfrângere cu bis » România a suferit ieri a doua înfrângere la Trieste, de data aceasta în fața Ungariei, 8-12

Articol de - Publicat miercuri, 06 aprilie 2016 00:00

Misiunea României în meciul cu Ungaria era aproape imposibilă.

În polo, echipa din țara vecină e o sperietoare, cu 49 de medalii cucerite la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale și Europene. "Meciul cu Ungaria e unul dificil, dar vom încerca. E dificil de prezis cine va ajunge și cine va câștiga sferturile de finală, vom juca până la final pentru calificarea la Jocurile Olimpice", a spus Cosmin Radu luni, după meciul pierdut la limită în fața Franței.

Ieri, românii într-adevăr au încercat. Chiar dacă au fost conduși cu 4-1, au revenit și au fost la egalitate cu Ungaria, 5-5. Însă de acolo, poloiștii maghiari au preluat frâiele și au reușit să se impună până la urmă cu 12-8 (4-2, 2-3, 4-1, 2-2). "Sunt bucuros că am înscris trei goluri, dar sunt trist pentru că am pierdut meciul. Am început bine, am încercat să câștigăm. Știam că va fi un meci greu contra Ungariei", a spus Tiberiu Negrean, cel mai bun marcator al României pentru site-ul Federației Italiene de Natație.

După trei confruntări la Trieste, România are în palmares 1 victorie cu Slovacia și două înfrângeri cu Franța și cu Ungaria și urmează să joace azi cu Canada. Pentru a avansa în sferturi de finală, "tricolorii" trebuie să se claseze între primele patru echipe. Pentru a merge la JO, băieții trebuie să câștige meciul eliminator. Primele patru echipe de la Trieste merg în Brazilia.

"Reacția a fost pozitivă. Problemele apar atunci când suntem în dezavantaj și echipa se pierde. Chiar dacă România a fost aproape, acest lucru nu ne-a destabilizat. La acest turneu meciurile se decid în urma a două-trei aruncări"
Tibor Benedek, antrenor Ungaria

casete

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează