SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  AUTO

Așa arată viitorul! » Hărți digitale pentru șoferi, în timp real: alimentate din 80.000 de surse și miliarde de puncte sondă!

Articol de - Publicat joi, 24 decembrie 2015 12:18

Serviciul HERE este un lider de piață al serviciilor de hărți online. În calitate de noi acționari ai lui HERE, AUDI AG, BMG Group și Daimler AG, parteneriat oficializat pe 4 decembrie 2015, cei trei constructori premium de mașini au declarat că această platformă va livra clienților hărţi inteligente în timp real, bazate pe localizare şi condus complet automat.

Platforma HERE va oferi hărţi de înaltă rezoluţie, în combinaţie cu informaţii de localizare în timp real, clienţii beneficind de o reprezentare digitală detaliată a lumii reale în timp real.

Aceasta se obţine prin tehnologia avansată de cartografiere a HERE în combinaţie cu nenumărate surse de date precum automobilele, telefoanele mobile, domeniul transporturilor şi al logisticii, precum şi elementele de infrastructură.

În prezent, HERE îşi alimentează zilnic hărţile cu date de la peste 80.000 de surse şi miliarde de puncte-sondă - în acelaşi timp, compania este implicată activ în conectarea a milioane de automobile şi senzorii de bord ai acestora care generează informaţii despre mediul înconjurător al automobilelor.

Pe măsură ce se adaugă mai multe date la platforma HERE, hărţile, produsele şi serviciile vor deveni mai performante, ceea ce va duce la un confort sporit în timpul călătoriilor, la drumuri mai sigure pentru toată lumea, mai puţine aglomerări şi zone urbane mai curate.

În momentul de față, există peste două milioane de automobile conectate de la AUDI AG, BMW Group şi Daimler AG, care colectează date avansate bazate pe localizare de înaltă calitate.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează